Beauty

5 eenvoudige beauty looks voor de feestdagen om zelf te creëren

De feestdagen komen eraan en dus wordt het tijd om te bedenken wat je in vredesnaam aantrekt tijdens het kerstdiner en of je voor een opvallend make-up gaat of het juist basic houdt. Heb je nog helemaal geen inspiratie voor je make-up look voor kerst en oud & nieuw? Gelukkig zijn er genoeg celebs die de mooiste make-up looks droegen, dus genoeg inspiratie voor de holidays. Kijk je mee hoe je ze zelf maakt deze Kerst? 

1. Smokey eye à la Selena Gomez
De smokey eye is prachtig voor de feestdagen en kan je heel gemakkelijk zelf aanbrengen op je ogen. Je kan de smokey eye natuurlijk met bruine oogschaduw maken, maar je kan ook voor een paarse variant gaan. Benieuwd hoe je de prachtige smokey eye van Selena Gomez creëert? In deze video wordt het stap voor stap uitgelegd. 

Watch on YouTube

2. Dramatische winged eyeliner zoals Bella Hadid
Breng je iedere ochtend een winged eyeliner aan? Maak je basic ‘make-upje’ met de feestdagen dan een stuk dramatischer. Bella Hadid ging voor deze look en staat haar echt fan-tas-tisch. Benieuwd hoe jij dit thuis maakt voor je oud & nieuw-feestje? Check dan deze handige tutorial hieronder. Tip: gebruik een klein kwastje en gel eyeliner.

Watch on YouTube

3. Sparkly ogen net als Kendall Jenner
Met Kerst mag je best wel de glitters uit de kast halen. Heb je een mooie outfit zonder glitters? Ga dan voor sparkles on your eyes. In deze tutorial laat YouTuber EMAN zien hoe je een hele mooie make-up look van Kendall Jenner creëert. Een musthave voor deze creatie: een prachtige oogschaduwstick met glitters. 

Watch on YouTube

4. Rode lippen net als Kylie Jenner
Kylie Jenner is natuurlijk miss lips en dus de perfecte inspiratiebron voor een christmas look. Met rode lippen steel jij de show en val je lekker op tijdens het kerstdiner met de familie. Durf jij deze opvallende look aan? Scoor dan een mooie rode lipstick en bekijk deze tutorial hieronder. 

Watch on YouTube

5. Natural make-up à la Phoebe Tonkin
Ben je niet zo van de make-up en wil je het gewoon lekker rustig houden? Ga dan voor eau natural, net zoals make-up artist Monika Blunder creëert bij actrice Phoebe Tonkin. Het is een subtiel, maar toch net iets anders dan je dagelijkse make-up. 

Watch on YouTube

Beeld: Gettyimages