Beauty

Haar verven? Dit zijn dé haartrends voor deze winter

Als de dagen wat donkerder en kouder worden, ben je soms ook toe aan een warmere kleur in je haar. Je weet alleen niet precies wat je nou eigenlijk wilt als nieuwe coupe. Straks loop je de deur uit bij de kapper met een onopvallende tint donkerder en dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hebben wij de mooiste trends voor je op een rij gezet, zodat jij met een mooie warme coupe de koude dagen in gaat. 

De meeste wintertrends zijn vooral naturel geïnspireerd, maar geven een mooie warme draai aan je eigen haarkleur. Ben je blond van nature, maar zijn je zomerse highlights een beetje vervaagd? De strawberry gold highlights maken je coupe gelijk een stuk warmer. Of wat dacht je van de caramel cold brew die gebaseerd is op een ijskoffie? Prachtig! Lees snel verder voor meer haartrends en foto's die jij aan je kapper kan showen.verven haren trends1. Redhead
Komende winter zijn diepe roodtinten helemaal hip, zoals de trend 'red velvet' (zoals de taart ja). Roodtinten zijn niet heel makkelijk om te creëren, maar met de juiste technieken en een goede kapper komt het erg natuurlijk over. Op een blonde of donkerbruine basis betekent dit vaak dat het haar eerst gelig blond moet worden gemaakt. Pas daarna worden de rode tinten toegevoegd. Ga je voor de eerste keer je haar verven? Dan moet je dit weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rejuvenol (@rejuvenol) on

2. Uitgroei
Het goede nieuws is dat je zomerse blonde coupe gelijk door mag naar de herfst en de winter. Je laat het gewoon uitgroeien. Een uitgroei die een tintje donkerder is past meteen goed bij het seizoen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wella Professionals (@wellahair) on

3. Cold brew
Deze trend hebben we al eerder voorbij zien komen. De ijskoffie coupe mag gewoon mee naar de winter. Het gaat om het swirlen van neutrale en goudbruine tinten door het haar. Dezelfde kleur die je krijgt als je melk toevoegt aan je koffie :).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oscar Allen Salon & Spa (@oscarallensalon) on

4. Goude tinten
Deze kleur wordt ook wel de leeuwin-kleur genoemd. Hier wordt gebruik gemaakt van een subtiele highlight die de warme gouden tint, strawberry blonde tint of de roodachtige basis wat speelser maakt. De truc is om een gouden highlight te vinden die goed past bij de basiskleur die je al hebt. Ben je benieuwd wat voor kleur make-up bij je nieuwe haarkleur past? Lees dan dit artikel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Giacomini (@hairbymeg2) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cynthia Diersen (@cynthiadiersen) on

5. Rijk bruin
De herfst en winter zijn perfect voor een tintje donkerder. Ga voor een diepe bruinkleur en transformeer jezelf naar een brunette. Hou er wel een highlight in of een glans, zodat je haar niet te vlak en dof overkomt. Babylights aan de onderkant van je haar zorgen ook voor wat meer leven in de brouwerij. Je haar oogt meteen volumineus en gezond. Een hoogglans verf geeft een multidimensionaal effect waardoor je haar fris en levendig overkomt! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by thecolourist (@the_colouristmcr) on

Bron: Refinery29.com, Cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook