News

Harry Potter-fans opgelet: Er komt een Harry Potter adventskalender

Nog een paar weken en dan wordt het weer tijd om af te tellen naar je favoriete feest ever: kerst! En dat doe je natuurlijk met een superleuke adventskalender. Ben je groot fan van Harry Potter? Dan wil jij deze adventskalender echt in je leven en worden de dagen tot kerst alleen nog maar leuker. Lees snel verder voor alle details.

Harry Potter adventskalender
Er zijn al genoeg leuke adventskalenders, van lekkere beauty adventskalenders tot aan een Disney adventskalender. Maar, er is nu ook gedacht aan alle Harry Potter-fans, want er komt een Harry Potter adventskalender. YAS! Nu worden de dagen voor kerst nog magischer. In de adventskalender zitten natuurlijk 24 vakjes en die zijn gevuld met allemaal verschillende Potterhead-figuurtjes, denk aan een mini Harry Potter, Ron of Hermelien. 

Harry Potter-kerststal
Enne, al deze mini figuurtjes kan je superleuk neerzetten onder je kerstboom. Als je de adventskalender uitklapt komt het huisje van Hagrid tevoorschijn en dat is de perfecte plek voor alle Harry Potter mini’s die je in de maand december uitpakt. Zo creeër jij je eigen Harry Potter-kerststal. Je moet nog even wachten, want de Harry Potter adventskalender is nog niet te koop. Gelukkig heeft Primark al wel een hele leuke Harry Potter-trui, dus die kan je alvast bemachtigen. 


Bron: Pretty52 | Beeld: Funko.com, iStock

Must reads 👀