Celebs

De Riverdale-cast deelt hun meest creepy fan-momentjes (en nog veel meer!)

Geef toe, ook jij stalkt je celeb crush en weet meer over zijn leven dan hijzelf. It’s okay, we doen het allemaal. Het is en blijft een gevalletje onbereikbaar, daar leggen wij ons bij neer. Maar er zijn ook fans die dat niet accepteren en wel heel ver gaan om hun favo celeb te bereiken. De Riverdale-cast krijgt hier regelmatig mee te maken (want: hallo knappe cast). In een openhartig interview delen de castleden hun meest creepy momenten, hoe het beroemd-zijn hun afgaat en nog veel meer.

In een interview met magazine Rolling Stone vertelt de Nieuw-Zeelandse KJ Apa (Archie) dat hij een briefje vond op zijn raam. Het briefje was van een fan die in hetzelfde appartementencomplex woonde. ‘’Ze hebben waarschijnlijk een bezem gebruikt om het vanuit hun raam op mijn raam te plakken. Ik vond het zo vreemd. Ik ben naar hun appartement gegaan en heb gevraagd of ze dat nooit meer willen doen.’’ KJ vertelt dat zijn bekendheid ook veel leuke dingen meebrengt. Zo mocht hij op Coachella spellen, één van zijn grootste dromen. ''Op dat podium staan was het beste gevoel ooit. Ik was super zenuwachtig om voor 100.000 mensen te spelen, maar na een paar biertjes waren de zenuwen weg,’’ lacht KJ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op

De knappe Camila Mendes vertelt dat fans wel heel ver gaan voor haar aandacht. Zo kreeg zij van een fan via betaalapp Venmo $100 voor haar verjaardag. "Mensen doen dit omdat ze graag contact willen, maar daar ga ik niet op in. Ik ga niet liegen, ik heb die $100 wel gehouden. Mijn beste vrienden geven mij niet eens $100 als ik jarig ben!"

Ondanks haar beroemdheid probeert Lili Reinhart een zo normaal mogelijk leven te leiden. Lili komt uit het mid-Westen van de Verenigde Staten en laat het Hollywood-leventje niet naar haar hoofd stijgen. Ze zegt geen assistent te hebben en heeft hier ook geen behoefte aan. "Ik vind het heerlijk om gewoon boodschappen te doen, zoals een normaal persoon. Ik kijk er zelfs naar uit. Van een pitstop bij de supermarkt tot mijn bibliotheekpas verlengen." Misschien lijken Betty en Lili meer op elkaar dan wij realiseerden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

Cole Sprouse onthult dat hij later weer wilt werken als archeoloog. Dit studeerde hij op de prestigieuze New York University. Na zijn studie reisde Cole vijf jaar lang over te wereld als archeoloog. "Ik vond het geweldig. Zo heb ik mammoetvondsten opgegraven en een reliëf-tekening van een Taurus gevonden. In Bulgarije hebben we oude theater-maskers gevonden. Het reizen was een hele mooie ervaring." 

Tot slot vertelt Madelaine Petsch over de tijd voordat ze beroemd was. Ze woonde in LA, deed veel audities en had drie baantjes om rond te komen. Ze was barista, assissent én hostess. "Ik was zo doodmoe tijdens een auditie. Ik moest op een stoel gaan zitten, maar viel naast de stoel op de grond. Gelukkig moest ik onwijs hard lachen. Zij konden het niet waarderen, want ik mocht de auditie gelijk weer verlaten.’’

Psst: wij verzamelden genoeg bewijsmateriaal dat Lili en Cole een setje zijn. Wist je ook dat deze castleden een stel zijn?

Bron: Rolling Stone, Seventeen | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook