News

Hier kun je golfen tussen de alpaca's

Wandelen met alpaca's, knuffelen met alpaca's en 'high tea-en' tussen de alpaca's. Het is allemaal mogelijk en dat gewoon in Nederland! Je begrijpt natuurlijk dat wij dit het liefst dagelijks doen en sinds vandaag kun jij nog een alpaca-activiteit toevoegen aan dit lijstje.

Golfen tussen de alpaca's
Is jouw lievelingsdier een alpaca? Moet jij alles kopen waar een alpaca op staat en word jij dagelijks getagd in (te schattige) alpaca memes? Dan hebben wij een leuk uitstapje in de herfstvakantie voor je. Je kunt nu namelijk naast wandelen en high tea-en met alpaca's ook golfen tussen de alpaca's. Love it!

alpaca golf

Alpaca golf
Je hoeft niet bang te zijn dat je de bal naar het hoofd van een van de schattige beestjes slaat, het is namelijk geen 'gewone' golf zoals je gewend bent. De eigenares legt uit: ''We spelen met golfsticks met van die klompjes eraan en grote ballen. En de holes zijn in de grond ingegraven emmers. We leggen er wel bij uit dat het uitgangspunt is; respect voor de dieren.''

Herfstvakantie
Dus ben jij wel in voor een dagje alpaca-golfen met vriendinnen? Breng dan een bezoekje aan AlpacaWorld in Rutten (Flevoland). Perfect uitje voor de herfstvakantie ;-).

Bron: de Stentor | Beeld: iStock

 

Lees ook: Neem alle tijd voor elkaar met de Droomparken actiecode

Lees ook: Er op uit met korting: de Voordeeluitjes kortingscode!

                 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook