Celebs

Dit zijn alle bizarre kerstmomenten van de Kardashians

Christmas is coming en dat betekent lekker gourmetten met de familie in je favoriete ugly Christmas sweater en cadeautjes uitpakken onder de kerstboom. Kerst bij de Kardashians ziet er alleen een tikkeltje anders uit (waarschijnlijk zonder gourmetstel en lelijke kersttrui). Zo zijn hun kerstcadeaus echt extreem (lees: auto’s en dure sieraden) en blijft het niet bij één kerstboom in hun huis. Hieronder zetten we alle bizarre kerstmomenten van de Kardashian familie op een rij. 

Kerstcadeaus van de Kardashians
De Kardashians geven elkaar ieder jaar weer bizarre kerstcadeaus. En met cadeaus bedoelen we ook echt mega cadeaus. Zo kreeg mama Kris ooit een hele mooie vintage auto van haar kinderen, gaf Kylie haar zus Kendall ooit een puppy (willen wij ook!) en worden er ook ieder jaar wel wat dure sieraden onder de boom gelegd. Je maakt ons al happy met een mooie lippenstift of nieuwe sneakers onder de kerstboom. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Kerstdecoratie bij de Kardashians
De Kardashians houden het ook niet simpel als het gaat om kerstdecoratie. Zo houden ze het bijvoorbeeld niet bij één kerstboom, maar staan hun huizen vol met supergrote bomen, jaloers! En daar blijft het ook niet bij, want het hele huis wordt gewoon volgehangen met kerstversiering. Maar daar zullen ze ook wel weer personeel voor hebben. Geen idee hoe jij dit jaar je kerstboom gaat versieren? Deze Disney-kerstballen zijn echt een musthave dit jaar. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Kerstoutfits van de Kardashians
Mooie outfits tijdens de feestdagen zijn geweldig, maar wie zit er nou niet liever aan het kerstdiner in een comfortabele ugly Christmas sweater? De Kardashians. Zij trekken gewoon de mooiste glitterjurken en pakjes aan. Voor zulke outfits moeten wij nog even doorsparen, maar een lelijke kersttrui is ook helemaal Christmas proof tijdens kerst. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Kerstkaarten van de Kardashians
Ieder jaar worden de Kardashians op de foto gezet voor hun kerstkaart. Het is eigenlijk wel een kersttraditie geworden. Iedere kerstkaart heeft weer een ander thema. Zo droegen de Kardashians in 2012 allemaal een witte outfit op de kerstkaart en waren het vorig jaar alleen de girls en hun kids die poseerden voor de kaart. Ga jij dit jaar ook een kaartje sturen? 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀