News

YAS! Het is Nationale Krokettendag en bij McDonald’s scoor je de McKroket nu voor bijna niets

Al je favo snacks hebben wel hun eigen dag, zo ook de kroket. Het is vandaag namelijk Nationele Krokettendag, YAS! Dus trek snel een sprintje naar je favoriete snackbar of sla kroketten in bij de supermarkt, want deze dag mag je niet voorbij laten gaan zonder een kroket te eten. Toch? Enne, voor alle fans van de McKroket is er vandaag een hele lekkere actie bij McDonald’s. Check het hieronder. 

Nationale Krokettendag moet natuurlijk wel gevierd worden met een lekkere kroket. Ben jij groot fan van de McKroket? Trek dan snel een sprintje naar McDonald’s, want daar vonden ze dat de snack op deze speciale dag wel in het zonnetje gezet moest worden. Je scoort daarom vandaag op Nationale Krokettendag de snack voor bijna niets. Met de app van McDonald’s krijg je nu namelijk twee McKroketten voor maar €4 als je de coupon inlevert.

View post on Instagram
 

Heb je geen tijd meer om op Nationale Krokettendag een McKroket te eten? No worries, want de actie is namelijk geldig t/m elf oktober. Pfiehw. Ben je vega en wil je vandaag toch een lekkere kroket eten? Er bestaan nu ein-de-lijk vega kroketten #nomnomnom. Je leest hier meer over in dit artikel. Happy Nationale Krokettendag! 

Bron: McDonald’s | Beeld: iStock/McDonald’s

 

Lees ook: Spotgoedkope deals met de Koopjedeal kortingscode

Must reads 👀