Fashion

7x fashion musthaves bij nat herfstweer

Het herfstseizoen met bijkomende regenbuien is niet per se iets om naar uit te kijken. Het liefst loop jij het hele jaar op sandaaltjes en slippers in plaats van lelijke regenlaarzen. Helaas is het onvermijdelijk en is het beter om je voor te bereiden. Bij leuke regen-proof items denk jij misschien huh, een regenjas leuk? Tegenwoordig zijn regenbestendige outfits hartstikke hip en fashionable, dus laten we het maar omarmen. Met de volgende items zou je bijna willen dat het regent!

♥ Regenjas
Met een kleurrijke regenjas vrolijk je iedereen op, inclusief jezelf. Je bent lekker ingepakt en regenbestendig. Het is altijd fijn als je een capuchon met extra kapje op je regenjas hebt, zodat je make-up nog on fleek is als je op je werk aankomt. Je kan er makkelijk een jasje of vest onder dragen. Maak het af met een paar sneakers en je bent helemaal on trend. Als het niet te koud is, draag dan een jurkje. Bij een spijkerbroek duurt het eeuwen voordat je droog bent en met een jurkje gaat dit veel sneller en makkelijker. Je wilt natuurlijk niet de hele dag met een plakbroek staan als je met je date hebt afgesproken ;-).

regenjas roze capuchonRoze Regenjas, America Today | € 59,99

regenjas rood capuchon
Rode regenjas, Only | €46,99

♥ Regenlaarzen
Denk je helemaal voorbereid de regen te trotseren, vergeet je de juiste schoenen aan te trekken. Niks is vervelender dan doorweekte sokken, al helemaal op de heenweg... Investeer in een paar leuke regenlaarsjes zodat ook je voeten droog op bestemming aankomen. Ga voor een fel kleurtje om je outfit wat meer pit te geven of kies voor een leuk printje! Tegenwoordig zien veel regenlaarzen er al uit als normale schoenen, dus wil je wat minder opvallend door het leven, dan is er ook keuze genoeg. 

regen laarzen print
Regenlaarzen print, Bristol | €24,99

laarzen lila regen
Lila regenlaarzen, ASOS | €27,99

laarzen regen roze
Chelsea regenlaarzen, ASOS | €27,99

♥ Bubble paraplu
Geen regenjas? No problemo, een koepelparaplu is hét accessoire voor een regenachtige dag. Je bevindt je als het ware in een minikoepeltje waar je doorheen kijkt. Wel handig als je ziet waar je loopt ;-). Draag bijvoorbeeld een lange trenchcoat voor een modieuze outfit en combineer deze met regenlaarsjes tegen al dat opspattende water.

paraplu print regen
Luipaard koepelparaplu, Bol.com | €19,88

koepel paraplu regen
Transparante paraplu met stippen, Esprit | €17,99

Bron: Marieclaire.com, Refinery29.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook