News

Paniek! Instagram doet het niet en dit is de reden

Wat doen jullie ‘s ochtends als jullie wakker worden? Facebook checken, WhatsApp-berichten beantwoorden en nog even door Instagram scrollen, Helaas was deze ochtend anders dan normaal… Als groot Insta-fan is het je vast niet ontgaan dat je favoriete app het vanochtend niet deed. Nooo, paniek! Dit is de reden waarom Instagram het dus niet doet…

Instagram werkt niet
Help! Paniek! Toen jij vanochtend Instagram opende om te checken of je nog likes had ontvangen gebeurde er iets geks. Instagram deed het niet. Je krijgt de melding ‘Kan overzicht niet weergeven’ en de foutmelding ‘5xx Server Error’. What is happening? Jij was niet de enige met dit probleem. Instagram kampt namelijk met een storing en dit geldt voor bijna de hele wereld… De oorzaak achter de storing is helaas nog niet bekend. Wel is er bekend dat vooral de mensen in West-Europa en Australië last hebben van de storing. Wij hopen in ieder geval dat de storing snel verholpen is, zodat we weer lekker kunnen scrollen ;-).

Update|
Woohoo! Gelukkig is de storing inmiddels verholpen en hebben wij zojuist weer onze Instagram-post geplaatst die alles heeft te maken met vandaag, woensdag 3 oktober ;-). Raad jij het? Volg ons nu Instagram om het te bekijken.

Bron: NU.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀