Lifestyle

Deze 6 producten maken je leven een stuk makkelijker

Waarom zou je het leven moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Je ziet soms dingen voorbij komen op het internet waarvan je denkt 'wauw', waarom ben ik hier niet eerder opgekomen. Tegenwoordig zijn er veel trucjes en oplossingen voor vervelende klusjes of irritante dingen. Een schaar voor je pizza bijvoorbeeld, zodat je in één keer een stukje kunt pakken of wat dacht je van een dopje voor onder je hakken zodat je nooit vastzit in het gras. Makkelijk hè? Hier komen er nog zes.


matras hoeslaken grijpers1. Matras hoeslaken grijpers, Amazon | €8
Dit is toch fantastisch. Nooit meer die ruzie met je bed opmaken. Je was altijd superlang bezig met je bed opmaken, omdat steeds die ene punt weer wegschoot onder je matras. Arghh... Dat is nu verleden tijd. Alles blijft op zijn plek met deze elastische bretel look-a-likes. Een goedkope en makkelijke oplossing voor een hele grote irritatie. Weet jij hoe vaak je beddengoed moet verschonen? Lees het hier.


beschermers naaldhak hack2. Naaldhak beschermers, AliExpress | €6,85
Dit product gaat je een heleboel bezoekjes aan de schoenmaker besparen. Je herkent vast wel het moment dat je over straat of door een parkje loopt en dat je plotseling uit je schoen wordt gelanceerd. Je schoen staat nog netjes geparkeerd op de straat, maar jij loopt al een paar stappen verder. Superirritant en ook slecht voor je hak. Met deze dopjes bescherm je je hak en zorg je ervoor dat je nergens meer vast komt te zitten. Als je niet zo'n ster bent op hakken heb je misschien ook iets aan deze tips


ei vis scheiden3. Eierscheider, Bol.com | € 14,95
Als je van bakken houdt, is dit een hele handige truc. Breek een ei in een bakje, knijp in het visje en zet zijn mond op de dooier. Als je langzaam de druk vermindert op het visje, zuigt deze het eigeel op. Knijp nog een keer in het visje om de dooier in een ander bakje los te laten.

accessoire telefoon veilig 4. Buddy sleutelvinder, Bol.com | €34,76
Met dit handige apparaatje vind je altijd iets terug of waarschuw je anderen als je hulp nodig hebt. Bevestig het apparaatje aan objecten die je niet kwijt wil raken en kijk via de app op je telefoon waar je het bent kwijtgeraakt. 

pizza snijden schaar5. Pizzasnijder, Bol.com | €18,95
Met deze pizzasnijder verdeel je de pizza niet alleen makkelijk in stukken, maar zit er ook nog eens een serveerstuk op! Je hoeft nooit meer je handen te branden aan een stuk pizza.

oordoppen houder handig6. Oordoppenhouder, Amazon | €6
Jij hebt nooit meer dat vervelende moment van verstrengelden oortjes met deze fantastische oplossing. Je draait je oortjes makkelijk om het leer heen en zet ze vast met het knoopje. Het ziet er ook nog eens chique uit met dat leer, toch dames?

Bron: Buzzfeed.com, Curioctopus.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook