Lifestyle

Bij deze 5 winkels vind je de leukste kerstcadeautjes voor je BFF

Na pakjesavond op vijf december moeten er alweer nieuwe cadeautjes worden aangeschaft. December draait natuurlijk vooral om het samenzijn met familie en een heleboel cadeautjes onder de kerstboom. Vier je ook kerst met je besties, maar heb je geen idee wat je moet kopen voor je vriendinnen? Wij hebben vijf winkels voor je uitgezocht waar je no matter what slaagt voor een kerstcadeau. Welke winkel is jouw favoriet? 

♥ HEMA
Bij de HEMA koop je voor ieder wat wils. Meestal koop je geen gigantische cadeaus voor onder de kerstboom, dus voor kleine cadeautjes ben je bij HEMA op de goede plek. Koop bijvoorbeeld de koekjesmix voor je BFF. Het ziet er leuk uit en je hebt een gezellig middagje in de keuken. Je vindt hier ook genoeg verwenproducten, zoals sjaals, kaarsjes en mooie make-up! Dat moet wel lukken, toch?

collage hema cadeautjesMake&Bake chocoladekoekjes | €4,50 Cadeaupapier | €2,50 Geurkaars linnen | €2

♥ Dille en Kamille
Als je vriendin van koken, tafelen, bakken, planten en kaarsjes houdt, dan slaag je hier absoluut. Ze verkopen hier ook hele leuke kerstcrackers! Deze zijn ideaal op tafel tijdens het kerstdiner of voor in de boom. Je opent de cracker met zijn tweeën door allebei aan een uiteinde te trekken. Aan de binnenkant vind je een kroontje en een vraag. Stel de vraag aan je rechterbuurman tijdens het diner. Wil je het graag mooi inpakken? Met deze tips valt jouw cadeau meteen op.

cadeaus kerst thee

Christmas crackers | €4,95 Theepot glazuur | €16,95

♥ Bol.com
Dé redder in nood als je op het allerlaatste moment met een cadeau moet komen. Ze bezorgen vaak de volgende dag en zijn daar ook betrouwbaar in! Zo fijn aan Bol.com: ze hebben (bijna) alles wat je kan bedenken. Make-up, boeken, lampen, kleding, sieraden en zelfs meubels. Als hier niks bij zit…
collage kerst bol
Blond Amsterdam mok | €9,95 Sally Hansen nagellak | €8,19

♥ Lush
We zijn gek op lekkere geurtjes en zeepjes! Je vriendinnen vinden dit vast ook heerlijk en hebben nooit genoeg heerlijke shampoo’s en douchegels in huis. Ze verkopen de producten zonder gebruik te maken van verpakkingen (tenzij het vloeibaar is) om zo milieuvervuiling tegen te gaan. Ook voor jongens heb je hier leuke dingen. Denk aan douchegels in gekke vormen en die kneedbaar zijn. Wil je graag zelf een bathbomb maken? Dat is dus mogelijk, hoe leuk!
gingerbread lush zeeo
Douchegel Santa’s Belly | €6,95 Gingerbread man | €11,95

♥ Flying tiger
Als het gaat om kleine cadeautjes scoren mag de Flying Tiger niet in dit lijstje ontbreken. Ongeveer elke maand hebben ze een nieuwe collectie in de winkel liggen met ontelbaar veel leuke hebbedingetjes. Je koopt hier accessoires, servies, make-up, kaarsen, snoep, kaarten, kruiden en nog veel meer! De kerstcollectie is ook echt fantastisch. Kijk maar mee.
collage hert kerstDoe-het-zelf-kersthaarset | €3 Kerstsokken | €2

Beeld: iStock

Must reads 👀