Celebs

Gênant: Kardashians betrapt op weer een mega Photoshop fail

Een nieuwe week en een hoop juicy gossip uit Celebville. Van (alwéér) een Kardashian photoshopfail, een romance op de Riverdale set tot de familie Hadid in de, jawel, Efteling. De sterren zitten niet stil dus de Girlscene redactie ook niet. Wij zetten de lekkerste roddels op een rijtje.

Photoshop fail

View post on Instagram
 

De Kardashians zijn geen onbekenden wat betreft Photoshop fails. Deze week viel ons oog weer op dikke vette Photoshop fail. Er is namelijk iets vreemds aan de promotie foto’s voor het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Zie jij het? Nee, het is niet Kim die de dresscode memo niet heeft ontvangen. Spoiler: Alle Kardians zijn opeens even groot. Uh, what? Scheelde Khloe en Kourtney niet meer dan 20 centimeter in lengte?

Hollandse glorie

View post on Instagram
 

De familie Hadid was in Nederland, samen met het Jenner-telg. Ze waren niet zomaar in Nederland. Nee, ze aten pannenkoeken bij oma Ans, bekeken windmolens en bezochten de Efeling. Hoe leuk?! De meiden waren totaal onherkenbaar in de Efteling, ze droegen namelijk maskers. Wel zo relaxed ;-).

Nonchalante Meghan Markle

 

View post on Twitter

Dat de royals ook maar mensen zijn bewijst Megan Markle. De Duchess of Sussex had haar haar eerste solo verschijning tijdens een tentoonstelling op de Royal Academy. Toen zij de auto uitstapte werd de deur, uiteraard, voor haar open gehouden. Maar in plaats van dat ze wachtte tot de deur werd dicht gedaan, gooide ze heel nonchalant de deur zelf dicht. 

Liefde op de Riverdale-set

View post on Instagram
 

Het lijkt erop dat Lili en Cole niet de enige lovebirds zijn op de set. Camila Mendes en Charles Melton (a.k.a. Reggie) zijn samen gespot. E! News bracht naar buiten dat de twee in een bioscoop in Vancouver, Canada zijn gespot. Volgens de bron zat Camila naast Charles en leunde met haar hoofd op zijn schouder. ”Toen het donker werd zoenden ze!”. Sinds deze geruchten zijn verspreid zoeken fans naar meer bewijs. Wat er lijkt te zijn. Zo liggen Camila en Charles intiem op een jacht tijdens Labor Day.  Een fan legt de ook link dat de twee een romantische avond bij het haardvuur hebben.

View post on Instagram
 

Demi Lovato update

View post on Instagram
 

Demi Lovato’s moeder heeft haar eerste interview gegeven sinds haar dochter een overdosis heeft genomen. Haar moeder, Dianna, geeft aan dat ze het moeilijk vind om erover te praten. ”Ik krijg nog steeds de rillingen als ik aan die dag denk.” Diana kreeg van verschillende vrienden en familieleden berichtjes dat het niet goed ging. Daarna werd ze gebeld door Demi’s assistent. ”Ik was in shock. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Het is iets dat je nooit verwacht te horen over je kinderen.” zegt ze. Dianna werd verteld daat haar docher bij bewustzijn was, maar niet kon praten. Ze ging snel daarna naar het ziekenhuis. ”Ze zag er niet goed uit en was in slechte staat.’Maar ik zei ‘Demi, ik ben er. Ik hou van je.” waarop Demi zei ”Ik hou ook van jou.” Demi werd afgelopen week voor het eerst weer in het openbaar gespot, het lijkt dus al beter te gaan. Wij wensen haar veel sterkte.

Babynieuws

View post on Twitter

Baby news uit Celebville. Geordie Shore-ster Chantelle Connelly is in verwachting van haar eerste kindje. Chantelle is in verwachting van haar vriend Lee.

Berg & Ernie

View post on Instagram
 

We sluiten dit Celebville niewsbericht af met de twee enige echte celebs: Bert en Ernie. Want hoe zit het nou?! Zijn ze wel of geen setje? Het verlossende antwoord: Nee. “De personages zijn ooit bedacht om kinderen te leren dat mensen die heel verschillend kunnen zijn toch goed met elkaar op kunnen schieten. Maar, het blijven poppen. En poppen hebben geen seksuele oriëntatie.” Aldus de producer. Helaas…

Bron: Seventeen, E! News, TMZ Beeld: BrunoPress

Must reads 👀