News

OMG: Met deze dating app hebben je vrienden het voor het zeggen

Is jouw love life niet zo’n succes at the moment? Heb je al genoeg dating apps gebruikt, maar lukt het je gewoon niet om je prins(es) op het witte paard te vinden en heb je geen zin meer om de hele tijd maar te swipen? Dan is deze dating app echt iets voor jou, want jij hoeft hier gewoon helemaal niks voor te doen! Benieuwd? Scroll dan maar snel verder. 

Ben je al die dating apps helemaal zat, maar wil je wel graag een nieuwe lover? Dan kan je vanaf nu de hulp van je friends inschakelen, want er is nu een dating app waarmee je vrienden een lover voor jou zoeken. Hoe handig?! In de app Wingman geef je aan wie van je vrienden jouw wing(wo)man wordt en wie dus voor jou op zoek gaat naar de prins(es) op het witte paard. Ze swipen voor je, gaan chatten met je potentiële lover en regelen dus ook een date voor je. Jij hoeft alleen maar te zeggen wat voor type je zoekt en je moet natuurlijk aanwezig zijn als er een leuke date is geregeld. Je friends kennen je door en door, dus grote kans dat dit een succes wordt. 

dating app vriendenJammer genoeg is de dating app nog niet te verkrijgen in Nederland, dus tot die tijd moeten jullie elkaar zonder app zien te helpen! Lees dit artikel als je een pro wilt worden in online daten. 

Bron: Fem-fem.nl | Beeld: iStock

 

Lees ookNooit meer zonder oplader! Check de deals bij Onlinekabelshop!

Must reads 👀