News

Je kunt dus nu overnachten op een verlaten camping tijdens Halloween Fright Nights

Yes! Over iets meer dan een maand is het eindelijk weer zover. Het engste feestje van het jaar: Halloween. Pak je halloweenoutfits er maar vast bij, want dit jaar wordt leuker dan ooit. Niet alleen is  het hartstikke cool om samen met je vriendinnen te griezelen tijdens de Walibi Fright Nights. Nee, dit jaar kun je tijdens Fright Nights ook nog eens overnachten op een verlaten camping. Waaaah!

Overnachten op een verlaten camping
Zijn jij en je vriendinnen dol op Halloween? Houden jullie van griezelen en zijn jullie echt nergens bang voor? Dan hebben wij het perfecte vriendinnenuitje voor jullie. Je kunt namelijk nu tijdens Hallowen Fright Nights overnachten op een verlaten camping.

walibi fright nights verlaten camping

Halloween Fright Nights
Ben jij weleens naar Walibi's Fright Nights geweest? Dan herken je vast wel het gevoel van alle adrenaline wanneer je het park verlaat. Dit jaar wordt het anders voor jullie! Als iedereen na Halloween Fright Nights het park verlaat, lopen jullie naar een tentje om te slapen op het afgelegen kampeerterrein. Creepy!

Zijn jullie overtuigd? Tickets scoor je hier via vakantieveilingen en griezel samen met je girlsquad tussen 14 en 15 oktober op de verlaten camping tijdens Walibi Fright Nights. Wanneer je een tickets hebt gescoord heb je ticktets voor jou en drie vriendinnen. Het ticket is geldig voor een overnachting van zondag 14 tot maandag 15 oktober op het verlaten terrein en toegang Halloween Fright Nights op 14 oktober. Walibi Holland zorgt voor een tent om in te slapen, jullie hoeven alleen slaapspullen mee te nemen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook