News

YAS! Aldi verkoopt weer planten voor 'n prikkie

Planten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Een plant in het keukenraam, een plant in de woonkamer of zelfs een plant is je slaapkamer. Het ziet er niet alleen supertof uit maar zorgen ook nog eens voor extra sfeer én zuurstof. Genoeg redenen om een plant aan te schaffen dus. Goed nieuws, want Adi verkoopt nu toffe exemplaren voor 'n prikkie.

Planten bij Aldi
Ben jij (en je interieur) klaar voor de allereerste plant in je leven, maar wil je hier niet gelijk een fortuin aan uitgeven? Dan hebben wij goed nieuws. Aldi verkoopt namelijk deze week planten voor een spotprijs. Hoewel je normaal gesproken al gauw zo'n €20 tot €50 kwijt bent aan een plant, scoor je ze nu bij de budgetsupermarkt voor nog geen tientje.

planten goedkoop aldi

Hoe leuk zijn deze planten? Bonus: de (keramieken) pot krijg je er helemaal gratis en voor niets bij! Je kunt kiezen uit de volgende planten: Areca palm, Fatsia japonica, Draceana Marginata, Musa, Monstera, Asparagus Falcatus, Ficus. Je begrijpt natuurlijk dat de Monstera bij Girlscene groot favoriet is ;-). Bang dat je niet goed voor je plant kunt zorgen? Met deze tips blijft 'ie in leven.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook