News

Nooo: 3FM stopt met het Glazen Huis

We moeten eraan geloven, het is officieel herfst en dat is gelijk te merken. Brrr! Voor je het weet is het winter en hangt de kerstversiering weer door de straten. Denk je aan Kerstmis denk je wellicht ook aan 3FM’s glazen huis, waarin dj’s rond de kerstperiode geld ophalen voor een goed doel. Helaas komt er dit jaar geen Glazen Huis en dit is de reden.

3FM Glazen Huis stopt
Sinds 2004 is Het Glazen Huis van 3FM een feit. Verschillende 3FM dj’s zetten zich in voor een goed doel door het blijven in het Glazen Huis. Ze aten in die tijd niet en draaiden verzoeknummers om hier mee geld op te halen voor het goede doel. Elk jaar stond het Glazen Huis in een andere stad in Nederland en de opbrengst was gigantisch. Helaas kondigt 3FM dit jaar aan dat er geen Glazen Huis komt. Gelukkig gaan de dj’s wel iets anders doen.

View post on Twitter

De nieuwe actie
Als jij ooit bij het Glazen Huis bent geweest, weet jij dat het daar altijd een groot feest was. Dit jaar pakken de dj’s van 3FM het anders aan. Ze mogen dit keer wel eten en drinken en gaan een week lang op pad bij fans. Waar ze terecht komen en waar ze slapen is nog even de vraag. ‘Ik hoop dat Nederland massaal zal zeggen: kom even binnen’ laat de zendermanager Sharid Alles weten aan het AD. De actie loopt van 18 t/m 24 december en de opbrengst gaat dit jaar niet naar één, maar meerdere goede doelen. Het kan worden geschonken aan het redden van levens in Nederland, hierbij moet je denken aan noodhulp bij oorlogen in het buitenland tot EHBO- en reanimatiecursussen.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀