News

OMG: Na een avondje stappen vinden artsen iets héél raars in de vajayjay van dit meisje

Als je boven de achttien bent heb je wellicht wel eens een avondje iets te diep in het glaasje gekeken en schrik je de volgende ochtend wakker: ‘Wat heb ik gisteravond gedaan!?’ Een meisje uit Het Verenigd Koninkrijk had dit afgelopen weekend ook, nadat ze zich (naast haar kater) erg vreemd voelde (met in het speciaal down there). Ze bracht een bezoekje aan de dokter en wat hij vond geloof je nooit.

Stel, je gaat een avondje stappen en het loopt iéts uit de hand. De dag erna wordt je wakker met een bonkend hoofd en een flinke kater. Je denkt dat je dag niet erger kan, maar als je het verhaal van dit meisje hebt gelezen weet je dat het altijd erger kan. Want hoewel jij na een halve dag slaap, een paracetamol en wat katervoedsel je weer beter voelt, werd het bij dit Britse meisje steeds erger. Ze voelde had namelijk (naast een flinke kater) ook nog eens verschrikkelijk pijn in haar vajayjay. Ze besloot een bezoekje aan de dokter te brengen en wat hij vond raad jij (never) nooit.

Schildpad
Het Britste meisje, dat op vakantie was in Tenerife, werd gelijk naar de spoedeisende hulp gebracht op het eiland. Daar aangekomen deden de artsen een bizarre ontdekking. De arts zag ten eerste een vaginale infectie en vond vervolgens een (overleden) schildpad down there. SAY WHAT!? Hoe groot de schildpad was is niet bekend gemaakt. En hoewel wij dit bericht al snel in de categorie ‘broodje aap-verhalen’ hadden gezet, heeft de politie dit verhaal bevestigd. Tot op heden heeft zowel het meisje als de politie geen idee hoe het reptiel in haar ‘punani’ is terect gekomen. Weird…

Beeld: iStock

Must reads 👀