News

YAS! In deze steden bezorgt McDonald’s nu ook aan huis

Ongeveer een jaar geleden begon Mcdonald’s met thuisbezorgen. Wij konden ons geluk niet op, McDonald’s bestellen van uit bed. Helaas bezorgt McDonald’s nog niet in alle steden en werd er nog niet overal gejuicht. Gelukkig is het zo’n groot dat bezorgingsdienst wordt uitgebreid en wel in deze steden.

McDonald’s aan huis bezorgen
Joehoe! Vorig jaar konden wij ons geluk niet op toen wij hoorden dat McDonald’s ging thuisbezorgen. Kipnuggets bestellen vanuit je bed en bezorging tot aan je deur? Ehhh, yes please. Helaas had je pech als je niet in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den-Haag woonde, want alleen in deze steden was thuisbezorging mogelijk. Tot nu! Er worden namelijk twee steden toegevoegd aan de McDelivery. Lees snel verder om te lezen of McDonald’s ook in jouw woonplaats gaat bezorgen.

View post on Instagram
 

McDelivery
Vanaf 2 oktober 2018 zijn er niet 4 maar in totaal 6 steden in Nederland met McDelivery. Woohoo! Woon jij in Haarlem? Lucky bastard. Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s ook bij jou. Maar er is meer goed nieuws! Je hoeft niet langer in de randstad te wonen om UberEATS te gebruiken voor een McDelivery. Nee, vanaf 2 oktober bestel je ook vanuit huis maccie in Groningen. Daarnaast wordt de bezorgdienst in Den Haag verder uitgebreid want de gele M gaat ook in Voorburg en Scheveningen bezorgen.

Bron: Foodclicks | Beeld: iStock

 

Lees ookDe echte grillmaster shopt met korting bij AllesvoorBBQ

Must reads 👀