Celebs

Gwenda uit Expeditie Robinson: ‘Ik vond Donny Roelvink toch best wel leuk’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato met oude liefde gespot bij haar afkickkliniek, Expeditie’s Gwenda die toegeeft dat Donny best leuk is en Justin Bieber geeft een serenade aan zijn liefje Hailey waar iedereen bij is.

View post on Instagram
 

Als trouwe Expeditie Robinson-kijker is het je vast al wel opgevallen dan Gwenda (van team onbekend) geen blad voor de mond neemt. Zo riep ze voor een van de proeven waarbij ze het moest opnemen tegen de andere ‘kapiteinen’ ‘Facking Donny Roelvink, wat kan die gast eigenlijk?, waarna ze keihard verloor van hem. Oops! Toch komt ze terug op haar uitspraak en vindt ze Donny eigenlijk best leuk… Bekijk de video hieronder.

Watch on YouTube

Psssst: Heb je dit hilarische filmpje over Famke Louise in Expeditie Robinson al gezien?

View post on Instagram
 

Ongeveer een maand geleden werd Demi Lovato bewusteloos gevonden in haar bed na een drugsoverdosis. Inmiddels zit Demi in de afkickkliniek om afstand te nemen van de drugs en is haar ex Wilmer verdacht vaak gespot in de buurt van de kliniek. Het schijnt dat Demi veel steun heeft aan Wilmer en dat de twee al meerdere keren in het openbaar gespot zijn alsof ze weer een setje waren.

View post on Instagram
 

Zoals we allemaal weten zijn tortelduifjes Justin Bieber en Hailey Bladwin al een tijdje verloofd. Afgelopen week gingen zelfs de geruchten dat ze al getrouwd waren, nadat ze waren gespot bij de rechtbank om ‘trouwpapieren te tekenen’. Hailey ontkracht alle roddels en zegt ‘Ik snap waar de geruchten vandaan komen, maar ik ben nog niet getrouwd’. Wel zijn de twee helemaal hotel de botel en dat laten ze van alle kanten merken. Zo gaf Justin afgelopen week publiekelijk een serenade voor Hailey en iedereen kon meegenieten. Cute! Bekijk hieronder de beelden.

Watch on YouTube

Bron: TMZ, show.nl | Beeld: Brunopress

Must reads 👀