News

M&M’s krijgt 3(!) nieuwe smaken

M&M’s-lovers opgelet! Is jouw favoriete snack M&M’S? Heb je zelfs een favoriete kleur M&M’s en sprong jij een gat in de lucht toen de nieuwe M&M’s Crunchy ca­ra­mel in de schappen lag? Wait for it… Het wordt namelijk nog beter. M&M’s komt namelijk met drie nieuwe ‘internationale’ smaken and you’re gonna love it.

Nieuwe smaken M&M’s
Woohoo! M&M’s lanceert maar liefst drie nieuwe smaken en wij zijn blij. De nieuwe zijn ‘internationaal’ en hebben een unieke verpakking om zich zo te onderscheiden van het standaard-assortiment. Internationaal zijn de smaken zeker… De nieuwe smaken zijn namelijk:

♥ Thai coconut
♥ English toffee
♥ Mexican jalapeño peanut

nieuwe smaken m&m's

Dat zijn inderdaad -ehh- hele internationale smaken ;-). Wij weten nog niet zo goed wat wij van de Mexican jalapeño peanut-smaak vinden, maar de English toffee klinkt hemels. Welke wordt jouw nieuwe favoriet? 

Fun fact: in deze zakjes zitten niet alle kleuren M&M’s. Zo bevat de Mexicaanse variant alleen donkergroene en gele M&M’s. Hoe leuk is dat!? De smaken zijn tot nu toe alleen te koop in de Verenigde Staten, maar wij hopen dat deze smaken als de wiedeweerga naar Nederland verscheept worden.

View post on Instagram
 

Bron: Metro.co.uk | Beeld: iStock

Must reads 👀