Fashion

Hilarisch! Zo ga jij met je girlsquad verkleed als de Kardashians tijdens Halloween

Het is weer bijna zo ver. De dag waarop je compleet uit mag pakken met je outfit en make-up. Halloween 2018, here we come. Je wilt natuurlijk niet als saaie doos aan komen, dus haal samen met je vriendinnen alles uit de kast en probeer eens een gezamenlijk thema! Wat dacht je van de Kardashians familie? Als je het goed aanpakt richt iedereen vol jaloezie de ogen op jullie. Nee dat is niet eng, je bent dan tenslotte een echte Kardashian…

Een solo-outfit bedenken voor Halloween is al best moeilijk, dus een groepsoutfit lijkt misschien onmogelijk. Dus waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Het enige wat jij hoeft te doen is je Instagram openen en leer hoe jij je kleedt als een van de Kardashians.

View post on Instagram
 

collage outfit halloweenZwarte broek Coolcat | €17,49  Dior t-shirt Etsy | €13,89 Zonnebril River Island | €17

View post on Instagram
 

wit halloween collageKokerrok Forever21 | €7,70  Bandeau croptop Pretty Little Thing | €8,39

De Kardashians lenen zich perfect voor dat groepsgevoel. Want ook deze rijke familie doet bijna alles met elkaar en gaan bijna nooit alleen naar een feestje. Family sticks together, dus jouw vriendinnengroep ook! Dat de Kardashians paraderen in dure designerkleding en om de dag een nieuwe Valentino tas om hun arm hangen, wil natuurlijk niet zeggen dat jij en je vriendinnen ook je bankrekening moeten plunderen. Een outfit à la Kim of Kylie kan gewoon met een kleiner budget en misschien heb jij al genoeg items in je kast hangen. Dus pak je contouring kit er maar bij en transformeer jezelf tot echte televisie-koningin.  

View post on Instagram
 

Dit is toch de ultieme girlsquad outfit? Voor een Halloween feestje zijn jullie helemaal Kardashian-proof. Dit hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Lees snel verder waar je soortgelijke outfits scoort.

collage halloween fashionGlitter Jumpsuit | €28 Paarse jurk | €42 Roze wrap dress | €14 Cut-out jurk | €12 Strapless jurk zwart | €19                      

Dit komt wel al heel erg in de buurt, toch? Dit is bijna identiek! Wil je het nu echt helemaal afmaken, koop dan allemaal een pruik voor de juiste haarkleur (wel even afspreken wie wie is) en misschien moeten jullie een aantal kussentjes kopen. Je weet wel waar die voor zijn ;-). Die mooie volle bilpartij is natuurlijk ook zelf te kweken. Dan moet je wel op tijd beginnen met de oefeningen… Voor de perfecte make-up look kijk je het filmpje waar de koningin herself laat zien hoe je moet contouren. Succes!

Watch on YouTube

Als laatste, misschien wel het belangrijkste ingrediënt voor een échte look-a-like: selfies. Kruip volldeig in je rol en maak héél veel selfies. Weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Lees dan dit artikel.

Bron: Seventeen.com, Bustle.com | Beeld: iStock

 

Lees ook: Tot 30% voordeel met de Urban Outfitters kortingscode

Must reads 👀