News

YAS: Je kunt dus Halloween in Harry Potter-stijl vieren op Zweinstein

Harry Potter-fans opgelet! Droom jij al sinds een klein meisje van uitnodiging tot Zweinstein en toveren als Harry Potter? Dan hebben wij goed nieuws, want tijdens deze Halloween komt jouw droom uit. Het is dit jaar namelijk mogelijk om Halloween te vieren op Zweinstein en wij moeten hierbij zijn.

Halloween in Harry Potter stijl
Yas, nog iets meer dan een maandje en dan is het weer zover. Het griezeligste feest van het jaar: Halloween. Heb jij al een outfit in gedachten of totaal geen inspiratie? No worries, jij hoeft niet langer na te denken want jij gaat volledig in Harry Potter stylo. Warner Bros. Studio houdt namelijk ook dit jaar weer het ‘Hogwarts After Dark-event’. Lees snel verder.

via GIPHY

Halloween op Zweinstein
Tijdens dit evenement vier jij Halloween in Zweinstein net zoals Harry Potter dat deed in de film. Je gaat dineren in de grote zaal met om je heen originele voorwerpen en kostuums uit de film. Hoe cool is dat? De pompoenen vliegen je niet alleen letterlijk om de oren, maar belanden ook op je bord. Tijdens dit speciale diner eet je namelijk onder andere pompoenpuree, bloedsinaasappelgelei en gebraden lamsvlees. Daarnaast liggen de tafels vol rode appels, pompoenen en ketels met lolly’s. 

Must reads 👀