Lifestyle

7 originele en leuke kerstcadeautjes voor je BFF

Een origineel kerstcadeautje vinden voor je beste vriendin is behoorlijk lastig. Je wil ze iets speciaal geven, iets waarmee je laat zien dat je van haar houdt en haar waardeert. Natuurlijk weet je al wat je BFF leuk vindt en wat niet, maar om met een nagellak setje of een cadeaubon aan te komen vind je natuurlijk niet leuk. We hebben de zeven meest originele ideeën voor jou op een rijtje gezet, sommige handgemaakt en andere uit de winkel. Lees snel verder…

1. Maak een album met al jullie foto’s
Je BFF en jij zijn onafscheidelijk: samen shoppen, op vakantie en jullie hebben altijd de beste slaapfeestjes samen. Van elk moment maken jullie een foto foto. Wat is nou leuker dan het krijgen van een boek voor herinneren samen met je bestie?

Bijvoorbeeld die ene keer toen jullie samen een make-up tutorial hebben nagemaakt en het compleet is mislukt of toen jullie samen op vakantie gingen en een photoshoot op het strand deden. Maak het extra origineel en zet je bij elke foto kleine verhaaltjes over de foto en hoe onvergetelijk jullie vriendschap is. Ben je ook op zoek naar een cadeau voor je lover? Klik hier voor de twintig meest originele cadeaus voor je vriendje.

fotoalbum

2. Ontwerp je eigen BFF chocolademelkmok
In de winter is het heerlijk om een warme mok chocolademelk met een hele berg slagroom te drinken. Wat is er nou leuker dan een eigen mok ontwerpen voor je bestie. Koop een grote witte mok bij de winkel, ze zijn overal te koop. Ga langs de hobbywinkel om keramiek stiften in verschillende kleuren te halen. Begin niet zomaar te tekenen, het is beter om eerst een schets te maken voordat je op de mok begint te tekenen. Als je ontwerp klaar is stop je de mok voor 30 minuten op 175 graden in de oven. Pak vervolgens je cadeautje in en *tadaa*! Helemaal klaar voor Kerstavond.

3. Ontwerp zelf een BBF-ketting
Tegenwoordig ontwerp je heel gemakkelijk je eigen sieraden. Je maakt een ontwerp van het gene wat je op je ketting wil hebben, kiest een ketting en het is binnen twee dagen bij je thuis bezorgd. Hebben jij en je vriendin een speciaal motto, een eigen quote of een favoriet woord? Zet het op een ketting. Stop je ketting in een leuk sieradendoosje en maak er een persoonlijk verhaaltje bij, simpel om te maken én geweldig om te krijgen.

4. Maak een potje vol lieve berichten
Maak kleine briefjes en schrijf hier leuke herinneringen en/of complimentjes op. Koop een sierlijk potje en stop hier de briefjes in. Je kunt voor elke dag een briefje schrijven, elke week of elke maand. Ook is het leuk om verschillende soorten briefjes te maken, als ze zich bijvoorbeeld onzeker, verdrietig, boos of vrolijk voelt of als ze even motivatie nodig heeft. Geef de kleine berichtjes vrolijke kleurtjes en je hebt een persoonlijk en creatief idee.

5.  Zoek naar de leukste statement-oorbellen
Is je bestie een echte fashionista? Dan is dit het perfecte cadeau voor haar. Statement oorbellen zijn overal te koop en passen bij elke outfit. Er zijn zo veel verschillende soorten oorbellen dat je hier genoeg keus voor hebt.

6. Koop een DIY bullet journal
Je hebt er vast wel eens van gehoord, een bullet journal. Er zijn veel verschillende soorten bullet journals die je kan kopen. Dit leuke boekje is voor meerdere dingen te gebruiken zoals bijvoorbeeld een planning, tekeningen en zelfs huiswerk. Is je vriendin een echte chaoot? Dan helpt de bullet journal haar sowieso met het inplannen van haar afspraken.

7. Stel een verrassingsbox samen
Heb je zo veel ideeēn en weet je niet meer wat je moet kopen? Stel een verrassingsbox samen. Koop je besties favoriete snacks, een paar leuke oorbellen, armbandjes, pennen, schriftjes en make-up. Je kiest helemaal zelf wat je in de verrassingsbox stopt. Versier deze met allerlei kleurtjes en misschien zelfs glitters en je verrassingsbox is klaar.

Originele ideetjes bedenken is soms zó moeilijk, al helemaal voor je beste vriendin. Wat is er nou leuker dan shoppen voor een cadeautje of zelf maken? Veel shopping- en knutselplezier!

Bron: Foliver.com, Cosmopolitan.com, Prezzybox.com | Beeld: iStock

Must reads 👀