Word jij dé beautyblogger van Girlscene.nl?

Beauty door Redactie

Ben jij dol op make-up? Slingeren er in jouw kamer tientallen mascara's, eyeliners en lipglossjes? En weet je er ook veel over te vertellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor wie?
Voor iedereen! Kan jij aardig make-up aanbrengen bij jezelf? En is het jouw droom om met eigen beauty-reviews op Girlscene te staan? Geef je op!

Meedoen?
Maak een filmpje waarin je laat zien dat jij een echte beautyblogger bent. Geef een review, leg je passie voor beauty uit en vertel waarom jij geschikt bent voor Girlscene. Begin het filmpje met de volgende zin:

'Hi, ik ben (naam) en ik wil dé beautyblogger van Girlscene.nl worden!'. Upload het filmpje met de titel 'Beautyblogger op Girlscene.nl' op Youtube.com en stuur de link onder vermelding van 'Beautyblogger' naar info@girlscene.nl.

De prijs
De winnares wordt dé beautyblogger van Girlscene.nl! Zij test producten, geeft haar ongezouten mening in reviews, deelt tips & tricks en laat in tutorials zien hoe je make-up looks maakt.

Regels
Ben jij bereid om één keer per week een filmpje op te nemen en voor langere tijd beautyblogger te zijn op Girlscene.nl? Kortom, sta je te popelen om aan de slag te gaan? Stuur ons jouw filmpje! Let op: het ingezonden filmpje is rechtenvrij en heeft een max. duur van 2 min. Succes!

Tot 20 maart
Je kunt tot 20 maart je filmpje inzenden. Girlscene kiest drie finalisten. De drie finalisten maken ieder een filmpje over hetzelfde product, waarbij lezeressen kunnen stemmen op hun favoriet!

Uitslag
Drie finalisten worden door Girlscene geselecteerd. Waar letten we op? Creativiteit, originaliteit, spontaniteit… maar vooral op enthousiasme!

Heel veel succes!

Meer kans maken? Volg ons op Twitter en Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.