Lifestyle

Herfst 2018: Met deze activiteiten verveel jij je geen moment

De herfst 2018 staat weer voor de deur en geef toe, eigenlijk vind je dit de saaiste periode van het jaar. Het is koud, nat en grijs. Wat moet je daar dan mee? Je hebt bijna een week herfstvakantie en stiekem heb je geen idee wat je moet doen. Waarschijnlijk komt het erop neer dat je de hele dag series kijkt en chocolademelk drinkt. Maar girls, er is veel meer! Lees hier wat je allemaal kunt doen tijdens de herfst 2018.

Creativiteit
Herfst 2018 betekent je creativiteit de vrije loop laten. Doe eens gek en maak je eigen project. Wat dacht je van je kamer een make-over geven? Je hebt al jaren dezelfde inrichting, dus tijd voor iets anders. Neem een kijkje bij winkels als IKEA en Leen Bakker. Hier staat een compleet nieuwe herfstcollectie op je te wachten. Alle herfsttrends van 2018 wil jij natuurlijk in je kamer hebben. Wat dacht je van een blog beginnen of een fotoboek maken? Allemaal creatieve dingen die je normaal gesproken niet zo snel zou doen. Klik hier om online een fotoboek te maken. 

Organiseer een feest
31 oktober is het Halloween, dus reden genoeg om een themafeest te geven. Een ander feest kan natuurlijk ook, want gezellig wordt het toch wel. Nodig je vrienden uit, haal wat eten en drinken en de pret kan niet op. Jouw herfst 2018 was nog nooit zo goed. Lees in dit artikel hoe je een goedkoop Halloweenfeest organiseert. 

herfst 2018

Sneeuwattractiepark
Sta je te trappelen om in de sneeuw te spelen en vertrek je het liefste vandaag nog op wintersport? Breng dan in de herfstvakantie een bezoekje aan een skihal. Even uit de herfstsferen en alvast een voorproefje nemen van de winter. Zoek je handschoenen maar vast, want jij gaat deze in de herfst 2018 de latten op. 

Halloween Fright Nights
Wat dacht je van griezelen in Walibi World? Oktober staat in het teken van Walibi Fright Nights. Overdag heb je dikke pret in het attractiepark en ‘s avonds verandert de boel in een spookdorp. Durf jij het aan om door de spookhuizen te lopen? Roep je vriendinnen met stalen zenuwen maar bij elkaar, want dit is zeker een bezoekje waard. Let maar op, jouw herfst 2018 wordt geweldig. Bestel hier je tickets. 

Dutch Design Week
20 tot en met 28 oktober vindt de jaarlijkse Dutch Design Week plaats in Eindhoven. Hoe leuk is het om tijdens je herfstvakantie een uitstapje te maken naar Eindhoven. Ook tijdens de herfst 2018 laten ruim 2600 designers met liefde en plezier hun werk aan je zien. De tentoonstellingen zijn verspreid over de stad. Bezoek in de herfst de Dutch Design Week en ga boordevol inspiratie naar huis toe. Natuurlijk kun je hier een shopmiddag achteraan plakken, want ook voor het shoppen ben je in Eindhoven aan het juiste adres. 

Bezoek een Oktoberfeest
De herfst saai? Echt niet. Als je wil, kun je van jouw herfst 2018 een knalfeest maken. Genoeg ruimte voor feestjes zoals je leest. Een Oktoberfeest meepakken, mag dan ook zeker niet ontbreken. In verschillende steden in Nederland worden deze feesten georganiseerd, maar het Oktoberfeest in Sittard is wel een van de bekendere. Bestel hier je tickets. Natuurlijk kun je ook onze oosterburen bezoeken voor een echt Oktoberfeest. Vergeet je ‘lederhose’ niet hè. 

Shoppen
Je herfstcollectie moet waarschijnlijk nog aangevuld worden. Of je kledingkast uitpuilt of niet, jij moet en zal deze aanvullen. Leuke outfits met bijpassende sjaal en handschoenen horen hier gewoon bij. Wil je weten wat de trends zijn voor de herfst 2018? Lees dan dit artikel

Beeld: iStock | Bron: ddw.nl, walibi.nl

Must reads 👀