Lifestyle

Amsterdam Dance Event 2018: deze feesten mag jij zeker niet missen

Ben jij al aan het aftellen naar Amsterdam Dance Event 2018? Wij Nederlanders zijn een stelletje feestbeesten met z'n allen en dat blijkt wel weer tijdens ADE. Vanaf 17 tot en met 21 oktober staat het nachtleven in onze hoofdstad compleet op zijn kop. De tofste dj's draaien een plaatje en dat mag jij zeker niet missen. Dit zijn de tofste feesten tijdens Amsterdam Dance Event 2018.

Amsterdam Dance Event is een festival in Amsterdam dat sinds 1995 wordt gehouden. Het keert jaarlijks terug en is vooral gericht op dancemuziek. Er worden in Amsterdam regelmatig verschillende evenementen gehouden, maar ADE is een pareltje eruit. Over de hele wereld reizen feestgangers af naar onze hoofdstad om los te gaan op de tofste feesten. Ben jij klaar voor Amsterdam Dance Event 2018? 

Kriss Kross Amsterdam
Heb jij afgelopen zomer het nummer 'Whenever Wherever' platgedraaid? Deze parodie op het nummer van Shakira was een abslote tophit. Het dj-trio brak door met het nummer 'Let’s Talk About Sex'. Ook kun je ze kennen van het nummer 'La Colegiala'. Jij kunt deze hits live horen tijdens Amsterdam Dance Event 2018 en geloof ons: dat wil je niet missen. Kriss Kross Amsterdam staat naast hun muziek, ook bekend om het organiseren van hun eigen feesten in Amsterdam. Dat moet wel een knalfuif worden. 
Waar? Chin Chin Club (Rozengracht 133)
Wanneer? Woensdag 17 oktober 2018
Hoe laat? 22:00 - 05:00 uur

Verknipt 
Ben je wel in voor een technofeestje? Dan is Verknipt misschien wel iets voor jou. Misschien ben je al vaker naar een feest van Verknipt geweest, maar ook tijdens ADE is er weer een nieuwe editie. Verschillende techno-artiesten komen langs om een tof feestje te bouwen. Let wel op: het is alleen voor 18 jaar en ouder. Regel hier je kaartje. 
Waar? Amsterdam Studio's
Wanneer? 18,19 en 20 oktober 2018
Hoe laat? 22:00 - 07:00
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amsterdam Dance Event (@amsterdamdanceevent) op


Hardwell & Metropole Orkest – Symphony: The Global Revolution Of Dance​
Hardwell dat is altijd goed natuurlijk. Tijdens deze show komen verschillende muziekperiodes naar voren. Van de jaren tachtig tot aan nu, het komt allemaal voorbij. Omdat Hardwell laatst bekend heeft gemaakt 'voor onbepaalde tijd' te stoppen als dj, is dit een extra reden om zijn show mee te pakken tijdens Amsterdam Dance Event 2018. Bestel hier je tickets. 
Waar? Ziggo Dome (De Passage 100)
Wanneer? 18 oktober 2018
Hoe laat? 20:00 - 23:00 uur

TIKTAK
Wil jij helemaal uit je dak gaan op de hits van Lil' Kleine, Broederliefde, The Partysquad en nog veel meer bekende Nederlandse artiesten? Scoor dan een kaartje voor TIKTAK. Tijdens dit feest komen verschillende genres naar voren. Van house tot hip hop, ze zijn van alle markten thuis. Bestel hier je kaarten. Let op: de minimale leeftijd is 18 jaar. 
Waar? Amsterdam RAI (Europaplein 1)
Wanneer? 19 oktober 2018
Hoe laat? 22:00 - 07:00 uur

Martin Garrix | ALL AGES​
Natuurlijk kan Martin Garrix niet ontbreken tijdens ADE. Zijn show is compleet vernieuwd en dat wil je meemaken. De show voor 18 jaar en ouder is al uitverkocht, maar er zijn wel nog kaarten voor de show voor alle leeftijden. Ideaal als je niet zo'n nachtdier bent. Ben er snel bij, want deze kaarten zijn ook bijna uitverkocht. Bestel ze hier
Waar? Amsterdam RAI (Europaplein 1)
Wanneer? 20 oktober 2018
Hoe laat? 13:00 - 18:00 uur

Awakenings
Dit is een van de grootste feesten tijdens Amsterdam Dance Event. Tijdens het festival vinden er zelfs meerdere edities. Twee overdag en vijf in de nacht. Mocht je naar een nachteditie gaan van dit technofeest, dan ben je aan het feesten tot in de late/vroege uurtjes. Er komen verschillende artiesten, dus dit wil je echt niet missen. Ook dit event is voor 18 jaar en ouder. Regel hier je kaartje, voordat het te laat is. 
Waar? Gashouder Westergasfabriek (Klönneplein 1)
Wanneer? 17, 18, 19, 20 en 21 oktober 2018
Hoe laat? Afhankelijk van het feest waar je naartoe gaat

Beeld: iStock | Bron: djguide.nl, amsterdam-dance-event.nl

 

Lees ookWaan je in het wilde westen met de Slagharen kortingscode!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook