News

YAS! Er bestaat nu een Candy Crush bordspel

Vroeger speelden we massaal snake op onze (ouders) telefoon. Vervolgens speelden we allemaal Angry Birds en kregen we een Wordfeud-verslaving en dan hebben we het nog niet eens gehad over Candy Crush. Hands up voor wie dit (vroeger) heeft gespeeld? Ja, jij ook? Dan moet jij dit bordspel absoluut in huis halen.

Candy Crush bordspel
Was jij vroeger (of stiekem nog steeds) verslaafd aan het spel met de snoepjes a.k.a. Candy Crush? Dan hebben wij iets heel leuks voor jou én , ouders of misschien zelfs je opa en oma. Hoewel je grootouders misschien niets begrepen van het digitale Candy Crush bestaat er nu ook een bordspel. Woehoe! Ook zeer geschikt voor een girls night natuurlijk ;-).

Het spel
Het Candy Crush bordspel is te spelen met twee tot vier spelers. Net als in de game op je smartphone is het de bedoeling dat je de snoepjes verzameld door te puzzelen. Maak een ketting van snoepjes om de kers in het midden van het spelbord te bemachtigen. Onderweg kom je verrassingen en verleidingen tegen, maar jij laat je natuurlijk niet afleiden.

Het spel is vanaf nu te koop voor €20. Wist je dat er ook een Candy Crush Monopoly bestaat? Die koop je hier.

Bron/beeld: allesoverspeelgoed.nl

Must reads 👀