Celebs

Famke Louise moest na Expeditie Robinson 2018 naar de dokter

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Hailey Baldwin die Justin Bieber meeneemt naar Fashion Week, Kim Kardashian die geen selfies mag maken van de dokter en Famke Louise die na haar deelname aan Expeditie Robinson naar de dokter moest. Waarom? Dat lees je hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Afgelopen donderdag zaten we allemaal aan de buis gekluisterd. Het was eindelijk zover, de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2018. Wij hebben weer genoten en hoewel de kandidaten de eerste aflevering ook nog genoten van het eiland wordt dit steeds minder naarmate de deelnemers langer op het eiland zitten. Het eten raakt op en er wordt veel van het lichaam gevraagd. Zo ook bij Famke Louise, dit bleek zelfs zo erg dat ze na haar deelname naar de dokter moest wegens lichamelijke klachten, zoals buikkrampen en misselijkheid. Ze geeft toe dat overleven op het eiland haar zwaarder viel dan gedacht. Hoe ver ze het heeft geschopt weten we niet. Of ze de finale haalt? Dat lees je hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Justin Bieber heeft een tijd geleden zijn vriendin en model Hailey Baldwin ten huwelijk gevraagd. Wanneer je vriendin een model is moet je er natuurlijk wel aan geloven: Fashion Week. Justin Bieber is deze week dan ook samen met Hailey front row gespot bij een modeshow van John Elliot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim Kardashian mag geen selfies meer maken. Wait, what? Geloof het of niet, maar de queen van de selfies moet stoppen met het maken van selfies om haar polst rust te geven. En wat doe je als je Kim Kardashian heet en zelf geen selfies mag meer mag maken? Juist, dan huur je daar een assistent voor in natuurlijk.

Bron: show.nl, rtlboulevard.nl, eonline.com, elitedaily.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook