Fashion

De modetrends getekend door Giulia

Speciaal voor Girlscene heeft de jonge modeillustrator Giulia Uda een aantal tekeningen gemaakt, elk gericht op een andere modetrend van nu. Kijk mee!

'Dirty Denim', verschillende jeans op jeans en texturen. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles kan met jeans. Donker met licht, gebleekt met geripped, print met textuur, noem het maar op! Alles kan en mag deze zomer...

Fierce Futurism, een sterke en strakke look, met het accent op de schouders. Denk: Rihanna en Lady Gaga! Ook het body-con jurkje en de leren broek past hier helemaal bij. En vergeet je haar ook niet een fierce tintje te geven!

'Harembroek & hakken', wie de trend met de harembroeken is misgelopen, heeft hoogstwaarschijnlijk in een grot gewoond. Dit kan je gewoon niet ontgaan zijn. Zoals jullie misschien wel weten maakt de harembroek je vrouwelijke figuur er vaak niet mooier op, maar door de broek met hakken te combineren maak je het net weer iets vrouwelijker.

De 'Maxidress', jurken kun je niet genoeg in je kast hebben hangen. Van een maxidress tot zwierige zomerjurkjes. Deze zomer zien we ze dan ook weer volop in de winkels hangen! De basic jurkjes zijn nooit weg, aangezien ze voor elke gelegenheid geschikt zijn. Je kunt ze eigenlijk wel met alles combineren, zoals metopvallende accessoires en aparte schoenen.

De 'military' look, je kent het vast nog wel olijfgroene, baggy jeans gecombineerd met een strakke top om het vrouwelijke te accentueren. Deze look kun je door middel van stoere sneakers helemaal afmaken. Eigenlijk staat iedereen deze combinatie wel.

'Pirate Chic' staat ook wel bekend als de wat stoerdere en gewaagdere look. Hierbij moet je aan ruime harembroeken of een strakke jeans denken, gecombineerd met een stoer, leren jack. Je kunt deze trend ook herkennen aan de vrouwelijke accenten, dus bij de taillebroeken en de strakke kleding ligt de nadruk op de vrouwelijke vormen.  

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved