Lifestyle

7 budget gezichtsmaskers die jouw huid de ultieme glow geven

Welk seizoen het ook is, het is altijd fijn om je huid een beetje extra boost te geven. Laat het kopen van een nieuwe highlighter maar zitten en ren gelijk door naar de huidverzorging. Het geheim van een prachtige natuurlijke ‘glow’ zit namelijk in de gezichtsmaskers. We hebben zeven maskers uitgekozen voor je en we zijn helemaal ready om onze ontdekkingen met je te delen.

1.Therme 3 Minuten New Skin Gezichtsmasker – Zen White Lotus €5,40
Dit masker doet wonderen, vooral tijdens de koudere dagen. Als je last hebt van een droge huid is dit zeker een aanrader. Niet alleen hydrateert dit masker je huid maar haalt het ook oneffenheden weg. Het aanbrengen van dit masker gaat heel gemakkelijk. Het masker heeft een romige, zachte textuur. Binnen tien minuten is dit masker opgedroogd en loop je de rest van de dag rond met een verzorgde, zachte en stralende huid die ook nog eens geweldig aanvoelt.  

2. SKIN & LAB – Pink Clay Facial Mask  €14,45
Dit gezichtsmasker ontgift en verheldert in slechts tien tot vijftien minuten. Het verstrakt de huid, verminderd de poriën, verbetert glans en gaat een vette huid tegen. Bij dit masker is het handig als je het met een kwastje aanbrengt. Dat zorgt er namelijk voor dat er geen rommel ontstaat. Na tien tot vijftien minuten is het masker opgedroogd. ls het je een het masker breekt elk moment van mijn gezicht af’-gevoel hebt, is het tijd om het masker er met water af te halen. Je huid voelt hierdoor zachter aan en geeft je een natuurlijke gloed over je huid.

3. LUSH Mask of magnaminty €17
Dit masker heeft een muntachtige geur en heeft een verzachtend effect. Dit komt omdat er in dit masker voornamelijk honing is verwerkt. Honing voedt de huid en zorgt voor een natuurlijke glans. Als je snel vatbaar bent voor puistjes is dit het ideale masker voor je. Het kalmeert je huid en maakt de rode vlekjes zo goed als onzichtbaar. Hello instant glow!

4. GLAMGLOW ThirstyMud Hydrating Treatment €15,25
Dit is een van de meest hydraterende maskers op deze lijst. Dit masker hydrateert niet alleen, maar herstelt en kalmeert de huid ook. Het masker voelt koeler aan op het gezicht, als je bijvoorbeeld na een workout dit masker gebruikt, koelt het je huid af en maakt het de huid ontzettend zacht. Dit masker gebruik je het hele jaar door. In de winter is de hydratie vooral van belang en in de zomer werkt de verkoeling juist het beste.

5.Tonymoly I’m Real Avocado Sheet Mask €5 
Dit masker werkt verzachtend, hydraterend en geeft je huid een zichtbare boost. Dit masker hoef je er bijna niet af te halen omdat je huid voornamelijk de voedende crème opneemt. Na tien tot vijftien minuten verwijder je de achtergebleven restjes van je gezicht en je bent gelijk klaar om te gaan. De rest van de dag voelt je huid super fris aan en ziet er glowy uit.

6.Hydra Bomb Camomille Tissue Masker €3,05
Dit tissue-masker is voor alle huidtypes te gebruiken. Garnier biedt hydratatie voor een droge en vermoeide huid. De huidtint wordt doormiddel van dit masker geëgaliseerd en regelt de natuurlijke vochtbalans in de huid. Met de lichtgewicht textuur blokkeert het de poriën niet. Omdat het geen geurstoffen en parabenen bevat is dit ook een perfect masker voor de gevoeligere huid.

7. Revuele Gold Face Mask €5,50
De Revuele Gold Face Mask bevat ingrediënten die poriën schoonmaken, de huid hydrateert en oneffenheden voorkomt. Twintig minuten na het aanbrengen van dit masker vermindert het de roodheid, minimaliseert het de poriën en laat het je huid stralen. Na het masker make-up dragen is geen probleem, als het masker is ingetrokken en de overige resten zijn weggehaald heb je geen vette huid meer en daardoor onstaan er ook geen oneffenheden. We like.

 

Bron: Lookfantastic.com, Besthealthmag.com, Cosmopolitan.com |Beeld: iStock

 

Lees ook: Altijd een scherpe blik met de Vision Direct kortingscode

 

Must reads 👀