Celebs

Wow! Zo zien de sterren van Shake It Up er nu uit

Vroeger was Disney Channel je favoriete televisiezender en het liefst keek je dit elke minuut van de dag. Herinner je de serie Shake It Up nog? De gekste avonturen met CeCe Jones en Rocky Blue. Zij krijgen een kans om van hun droom werkelijkheid te maken, namelijk door een rol te vervullen als professionele dansers. Hoe gaat het tegenwoordig met de cast van Shake It Up? Je leest het in dit artikel. 
 

 

Een bericht gedeeld door MultiFandom (@jupedonlife) op

Shake It Up vond je vroeger ongetwijfeld ge-wel-dig. De serie werd uitgezonden in Nederland in 2011. Hoe zien de sterren van toen er tegenwoordig uit? Kijk snel hieronder. 
 

 

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

CeCe Jones (Bella Thorne)
Ondertussen heeft Bella Thorne in meer dan twintig(!) films en televisieseries gespeeld. Daarnaast zingt en schrijft ze en is ze ook nog eens model. Zo, dat is niet niks!
 

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op

Zendaya (Rocky Blue)
Wauw, wat een beauty! Naast acteren, zingt en danst Zendaya. Ook doet ze regelmatig modellenwerk en Zendaya een rol gehad in iCarly. Kwam ze niet al bekend voor?
 

Davis Cleveland (Flynn Jones)
Ken je hem nog? Dat irriante broertje van CeCe Jones. Flynn werd gespeeld door Davis Cleveland en zoals we zien, is hij ondertussen een stuk ouder geworden. Wat hij nu precies doet is ons een raadsel, maar wie weet zien we hem binnenkort terug op de buis.
 

Roshon Fegan (Tye Blue)
Dit is hem dan hoor, de grote broer van Rocky. Je ziet links op de foto hoe hij er tegenwoordig uitziet. Naast Shake It Up heeft Roshon ook in Camp Rock gespeeld. Verder is hij geen steek veranderd, toch? 
 

Adam Irigoyen (Deuce Martinez)
Deuce was de vriend van CeCe en Rocky. Hij werd gespeeld door Adam Irigoyen en geeft toe, hij is wel wat veranderd. Adam heeft ook gespeeld in Wizards of Waverly Place. Dit was zijn debuut in de televisiewereld. 
 

 

Een bericht gedeeld door Kenton Duty (@kentonduty) op

Kenton Duty (Gunther Hessenheffer)
Zo hé, hij mag er ook wel wezen. Kenton Duty speelde de rol van Gunther Hessenheffer en hij was de Duitse vijand van CeCe en Rocky. Naast acteren, is Kenton ook een kei in zingen en heeft hij een rol gespeeld in de serie Lost. 
 

 

Een bericht gedeeld door USA TRENDS (@usatrends4u) op

Caronline Sunshine (Tinka Hessenheffer)
Tinka was de zus van Gunther en werd gespeeld door Caroline Sunshine. Eigenlijk ziet ze er nog precies hetzelfde uit, toch? Naast acteren kan Caronline ook dansen en zingen. Van alle markten thuis dus. 

Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook