Food

Op deze 7 plekken eet je de allerbeste tosti's in Nederland

Wat eet jij het liefst tijdens de lunch? Van een dagelijks weer een bammetje met pindakaas wordt niemand vrolijk en daarom is de tosti de perfecte uitkomst. Ga aan de slag met kaas, pesto en salami of ga lekker buiten de deur lunchen en kies voor een gegrild broodje. Waar je de beste tosti's van 't land eet? Dat lees je hier.

1. Smeer 'm
Als je op zoek bent naar een goede tosti in het zuiden des lands dan ben je bij Smeer 'm in Tilburg aan het goede adres. Van de klassieker met ham en kaas, tot geitenkaas en walnoten; de keuze is reuze.

Brokxlaan 8, Tilburg

 

Een bericht gedeeld door Smeer 'm (@smeerm) op

 

2. Tosti World
De naam van deze 'tosti toko' zegt eigenlijk al genoeg. Als je een tosti wil in Zwolle, dan moet je bij Tosti World zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben de combinatie hier. Van een tosti Doritos, tot een tosti kip frikandel speciaal. Hier beleef je wekelijks de mafste combo's en die zijn meestal stiekem best lekker.

Grote Markt 14, Zwolle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tosti World Zwolle (@tostiworldzwolle) op


3. GOOS
Ben jij de klassieker een beetje beu? Breng dan een bezoekje aan GOOS als je in Amsterdam bent. Hier heb je de mogelijkheid om je eigen tosti samen te stellen eh oh, vergeet de goddelijk tomatenrelish niet. Yum!

Maasstraat 74, Amsterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aukje🍾🍤🌶✈️🌍 (AWsomm) (@aukje_wouters) op


4. De Tweede Jeugd
Dit is wel een hele speciale tosti. Alle tosti's van De Tweede Jeugd zijn namelijk 'geredde' desembroden van bakker BROOD. Hiermee gaan zij voedselverspilling tegen, want een tosti is de perfecte uitkomst voor niet-vers brood. Lekker verantwoord bezig dus!

Ms. van Riemsdijkweg 30, Amsterdam


5. Happy Tosti
De naam zegt eigenlijk al genoeg, nietwaar? Van zoet, tot spicy en zelfs vegetarisch, iedereen eet hier een tosti. Waar je voor terug komt? De tosti-pizza natuurlijk. Oh la la!

Den Haag - Delft - Leiden - Breda - Deventer - Amsterdam - Hoofddorp

 

6. The Tosti Club
Ben jij al lid van de Tosti Club? Wij sluiten ons maar wat graag aan ;-). Bij deze hotspot verkopen ze zelfs Aziatische tosti's. Hoe dat smaakt? Daar kom je natuurlijk maar op één manier achter... Pssst: wist je dat er binnenkort ook een fililaal in Amsterdam wordt geopend?

Van Coothplein 3, Breda


7. La Buvette van Rotterdam
Voor een culinaire tosti ben je op het juiste adres bij La Buvette. Geloof ons, hier eet jij je buikje gegarandeerd rond. Valt deze Croque Madame ook onder de categorie tosti? Wij vinden van wel. Zeg nou zelf, hoe graag wil jij dit nu eten?

Coolsingel 104, Rotterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Café | Restaurant (@labuvetterotterdam) op


Geen zin om uit huis te gaan, maar wel trek in een tosti? Maak dan eens deze goddelijke carpaccio tosti.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook