Lifestyle

Handig! Zo kom je erachter of hij je leuk vindt volgens zijn sterrenbeeld

De tijd van raden of je crush je leuk vindt zijn voorbij! Kom zo snel mogelijk zijn sterrenbeeld te weten en zoek uit of hij je leuk vindt. Al jarenlang wordt gezegd dat jongens makkelijk zijn. Het is ja of nee, geen misschien. Natuurlijk ligt dat aan wie je het vraagt, want jongens zijn ook maar mensen. En liefde is een heel complex gevoel. Als hij deze tekens vertoond weet je 100% zeker dat hij je leuk vindt.​

Als je erachter komt wat zijn sterrenbeeld is, is het super makkelijk om hem voor je te winnen. Al helemaal met deze tips!

1.Ram (21 maart- 19 april)
De Ram is dol op concurrentie en zal alles uit de kast halen om je aandacht voor zich te winnen. Omdat hij oprecht en ongeduldig is zal hij je gelijk vertellen of hij je leuk vindt of niet. Als hij dat niet doet, dan is hij helaas niet geïnteresseerd.

2. Stier (20 april- 20mei)
De Stier is een echte knuffelbeer. Zijn arm om je heen slaan, hand vasthouden of een knuffel geven als hij je ziet is een overduidelijk teken dat hij je leuk vindt. Ook is de Stier overdreven beschermend en bezitterig, dus als je opmerkt dat hij je altijd meerdere berichtjes stuurt om te vragen of alles goed gaat, dan weet je dat hij je zeker ziet zitten. Een nadeel van daten met een Stier is dat hij snel jaloers wordt als je te veel met andere jongens om gaat en hem niet genoeg aandacht geeft.

3. Tweeling (21 mei- 20 juni)
Een Tweeling vindt het fijner om alleen te zijn en houdt van een vast schema. Zijn emoties kunnen heel erg verschillen. Hij kan van expressief en uitgaand ineens omslaan in serieus en attent. Hierdoor is hij moeilijker om in te schatten. Een goede manier om uit te zoeken of hij je leuk vindt, is als hij initiatief neemt om je mee uit te vragen of je graag in zijn buurt wilt hebben. Omdat hij graag alleen is en graag een vaste planning heeft, is het een goed teken als hij tijd vrij maakt om je te zien.

4. Kreeft (21 juni- 22 juli)
Als het op emoties aankomt, is deze boy sentimenteel en een echt gevoelspersoon. Een Kreeft is erg op zichzelf en stelt zich niet gemakkelijk open voor anderen. De beste manier om erachter te komen of hij je leuk vindt, is als hij je persoonlijke dingen vertelt. Zo laat hij merken dat hij je vertrouwt en je beter wil leren kennen.

5. Leeuw (23 juli – 22 augustus)
De Leeuw is erg gepassioneerd. Dat is erg frustrerend, omdat het moeilijk te raden is of hij je leuk vindt of dat hij gewoon een grote flirt is. Deze jongen houdt van artistieke dingen. Als hij je dus uitnodigt om iets creatiefs te gaan doen is dat een goed teken. Een date naar een concert of theater is altijd een succes als date met een Leeuw. Zo leer je elkaar beter kennen.

6. Maagd ( 23 augustus – 22 september)
Een Maagd is het meest introverte sterrenbeeld. Hij zit vaak te piekeren over van alles en nog wat. Dit betekent dat hij minder snel zijn gevoelens met je zal delen, zelfs als hij je leuk vindt. Aan de andere kant is de Maagd erg gericht op details. Als je hebt onthouden wat hij vertelde over zijn werk of dat hij hoogtevrees heeft, dan is er een grote kans dat hij je nóg leuker gaat vinden.

7. Weegschaal (23 september- 22 oktober)
De Weegschaal is een echt buitenbeentje en vindt het geweldig om anders te zijn dan anderen. Meiden die hun eigen weg gaan en heel relaxed zijn is een echte match voor de Weegschaal. Als hij je uitnodigt voor een aparte date, zoals buiten picknicken of een wandeling bij de zonsondergang, is dat een goed teken.

8. Schorpioen (23 oktober - 21 november)
De Schorpioen is een extravert persoon. Vertellen hoe hij zich voelt is dus geen probleem. Wat hij ook fijn vindt is als je eerlijk bent. Hoe eerlijker, hoe beter. Een no go bij de Schorpioen is passief zijn. Wees direct en weten wat je wilt is erg belangrijk voor hem.

via GIPHY

9. Boogschutter (22 november – 21 december)
Voor de Boogschutter is vrijheid één van de belangrijkste dingen in een relatie. Dus als je aanhankelijk bent zullen ze niet lang geïnteresseerd zijn. Hij is ook doelgericht en heeft een vervelende gewoonte om meer te beloven dan dat hij kan waarmaken. Als hij bijvoorbeeld moet kiezen tussen zijn sport of zijn relatie zal hij eerder voor sport gaan. De beste manier om te kijken of hij je echt leuk vindt is om op te letten of hij je een prioriteit maakt in zijn leven.

10. Steenbok (22 december – 19 januari)
Deze boy is erg gesteld op manieren, tradities en familie. Hij is op zoek naar een partner voor het leven. Omdat hij zo traditioneel is, is hij serieus over zijn relatie en neemt hij je mee op een echte date om je beter te leren kennen.

11. Waterman (20 januari – 18 februari)
Een Waterman is altijd druk bezig en houdt niet van stil zitten. Ook geniet hij van sociaal werk, maar dat betekent niet dat hij nooit afstandelijk is. Hij houdt niet van saaie situaties en al helemaal niet van mensen die het niet met hem eens zijn. Als je dus dezelfde interesses hebt als de Waterman zit je goed. De beste manier om erachter te komen of hij je ziet zitten is om zelf op hem af te stappen.

12. Vissen (19 februari – 20 maart)
Dit is een echte romanticus en hij staat altijd klaar om anderen te helpen. Als je door hebt dat hij dit bij jou doet weet je dat hij je interessant vindt. Als hij in het verleden is gekwetst kan het zo zijn dat hij problemen heeft met het vertrouwen in een toekomstige relatie. Als je weet dat hij in het verleden een moeilijke tijd heeft gehad, maar nog steeds moeite doet om samen met je te zijn, laat hij zien dat hij je niet alleen aardig vindt, maar je ook vertrouwt.

Bron: Yourtango.com, Cosmopolitan.com, Bustle.com, Keen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook