Lifestyle

Oeps: Dit doe jij dagelijks verkeerd waardoor je hangboobies krijgt

1

De een heeft een flinke bos hout voor de deur en de ander heeft een wat plattere boezem. Het maakt totaal niet uit wat je hebt, maar waar we allemaal niet op zitten te wachten, zijn borsten die gaan hangen. In het dagelijks leven zijn er toch een aantal gewoontes die iedereen kan veranderen om hangboobies tegen te gaan. Lees in dit artikel wat jij hieraan kunt doen. 

Laten we voorop stellen je prachtig bent, zoals je bent. Grote of kleine borsten, dat maakt niet uit. We willen niet dat onze boobies gaan hangen. Hoe ontstaat dat eigenlijk? Er zijn verschillende factoren die meespelen, waardoor je borsten meer gaan hangen. Naarmate je ouder wordt, wordt je huid wat slapper en rekt het meer uit. Tja, dan rekt je voorgevel natuurlijk net zo hard mee. Hier kunnen we vaak niks aan doen, maar toch zijn er enkele dingen in het dagelijks leven waar we rekening mee kunnen houden, zodat we hangborsten zoveel mogelijk voorkomen. We willen ze natuurlijk in topconditie houden. 

1. De juiste bh-maat 
Als borsten niet genoeg steun geven, dan is de kans groter dat ze gaan hangen. Dit wil je natuurlijk niet en het is onnodig om een slecht passende bh te dragen. Lees in dit artikel of je de juiste bh-maat draagt. Kun je wel een nieuwe bh gebruiken? Wees niet bang en ga naar een lingeriewinkel als Hunkemöller of Livera. Medewerkers weten precies wat goed is voor jou en hebben alle soorten en maten al voorbij zien komen. Niks om je voor te schamen dus. 

2. Drink genoeg water
Water is net een wonderdrankje. Het helpt niet alleen voor een zuivere huid, maar ook je borsten blijven in een betere conditie. Dus dames, veel water drinken. Heb je tips nodig, zodat je meer water drink? Lees dan dit artikel

3. Sporten is belangrijk
Oefeningen gericht op de borst zijn erg effectief. De spieren worden daar wat sterker en dan verbranden ze het overtollig vet. Er zijn een aantal oefeningen die je eens kunt proberen in de sportschool. Wat dacht je van push-ups? De spieren rondom de borst worden zo sterker en dat is precies wat je wil. Ook oefeningen met gewichten in je hand zijn erg goed voor de borstpartij. Lees hier welke work-outs dit zijn. 

hangborsten tips4. Rook niet
Roken zorgt ervoor dat je borsten gaan hangen? Hoe dan?! Door te roken neemt het bindweefsel elastine af, waardoor je huid minder strak wordt. Tja, dit heeft ook effect op je buste. Geloof ons, het is beter om je peukie voortaan aan de kant de leggen. 

5. Smeer ze in met zonnebrand
Ook je boobies hebben recht op de nodige bescherming tegen de zon, dus vergeet ze zeker niet in te smeren. UV-straling zorgt ervoor dat je huid minder strak wordt. Collageen en elastine zorgen ervoor dat je huid in topconditie blijft, maar de zon zorgt er juist voor dat dit vermindert. Schaam je niet en smeer ook je decolleté in met zonnebrand. 

6. Pas op met crashdiëten
Van jojoën op het gebied van gewicht wordt niemand vrolijk, dus ook je borsten niet. Elke keer als je gewicht flink verandert, veranderen ook je borsten. Hier worden ze juist slapper van. Het is dus verstandiger om met mate af te vallen of aan te komen. 

7. Bodylotion
Je armen en benen worden na elke douchebeurt verwent met een heerlijke lotion. Vergeet je niet iets? Precies, ook je borsten hebben dit nodig. Zo blijven ze gehydrateerd en dat houdt ze in vorm. 

8. Neem een goede lichaamshouding aan
Een goede lichaamshouding is niet alleen goed voor je rug, maar ook voor je boobs. Als je veel naar voren hangt wanneer je staat of zit, dan heeft dat invloed op hoe sterk je borsten zijn. Het is een kleine moeite om hier op te letten, maar maakt een wereld van verschil. 

Beeld: iStock | Bron: gezonderleven.com, mens-en-gezondheid.info, gezonderleven.com, glamourmagazine.co.uk

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 10 maanden geleden Liza

    Beha's gaan hangborsten niet tegen. Sterker nog: van het dragen van een beha kunnen je borsten juist méér gaan hangen.

    Dit zijn de resultaten van een onderzoek van het Franse Centre Hospitalier Universitaire in Besancon.

  1. 1