Food

Deze tosti is speciaal voor alle (hele) luie mensen op deze wereld

Het weekend staat voor de deur, dat betekent: party time! Afspreken met vriendinnen, drankjes in de kroeg of dansen in de club. Woohoo. Ai, helaas word je zaterdagochtend met een kleine kater wakker. Tijd voor katervoedsel en dat is het liefst zo vet en veel mogelijk, right ;-)? Wij hebben een briljant weekendtip voor je. Deze tosti’s gooi je namelijk in de broodrooster en jouw katervoedsel is ready to eat.

Tosti voor luie mensen
Heb jij dit weekend een feestje op de planning staan en verwacht je wakker te worden met een kater? Dan geven we je alvast een tip, voordat je te diep in het glaasje gaat kijken. Wij hebben namelijk de allerbeste anti-katertip ooit. Mora introduceert een kant-en-klare tosti die je allemaal maar even in de broodrooster hoeft te mikken et voilà, jouw Tostini is klaar. Geen ruzie om wie er naar de supermarkt moet om boodschappen te doen en niet in de weer met plakken kaas en ham. Jij bent vanaf nu goed voorbereid met deze makkers in je diepvries. Thank us later ;-).

kater tosti lui

De Tosti is verkrijgbaar is drie smaken: tomaat & mozzarella, pittig gehakt & kaas en de oude vertrouwde ham & kaas. Pssssst: Bij de Albert Heijn zijn ze nu in de bonus, 1+1 gratis. Hamsteruuuuh!

Beeld: iStock

Must reads 👀