Beautyblogger: stem op je favoriet!

Beauty door Redactie

Het is over en uit, de zoektocht naar onze nieuwe beautyblogger is afgelopen, finito.We zochten meiden die he-le-maal gek zijn op alles wat met beauty te maken heeft. De beautyfreaks dus. En die hebben we gevonden; Girlscene presents de finalisten!

Vol spanning zaten we net na de oproep met z'n drieën te wachten op de bergen e-mails met de Youtube-filmpjes. En wat gebeurde er? Één filmpje, daarna na een lange stilte nog één, maar echt vol stroomde de inbox niet. Oeps, dan moeten we misschien toch maar zelf beautyblogger worden? Gelukkig kwam het later toch nog op gang en ontvingen we uiteindelijk heel veel aanmeldingen. Los van elkaar hebben we een top 5 gemaakt, en renden we naar de brievenbus om de beautyproducten voor de reviews te posten. Uit die vijf reviews hebben we drie favorieten gekozen en nu is het aan jullie!

finalistenbeautybloggersgirlscene

De volgorde is willekeurig, dus niet op volgorde van de beste. We willen namelijk weten wie jullie als beautyblogger willen! Wij bemoeien ons er niet meer mee en vragen jou; wie wil jij al je vragen over make-up, lichaamsverzorging of haardrama's vragen?

De eerste finalist is Maud, een vrolijke Brabantse tante van bijna 17 die zich naast het haar huiswerk voor het VWO erg veel met beauty bezig houdt en regelmatig looks op haar vriendinnen en moeder uitvoert.

 

Lotte is de tweede finalist. Ze is 21 jaar en struint al jaren dagelijks verschillende beautyblogs af. Haar passie voor beauty wil ze nu heel graag met jullie delen.

 

Patricia, de derde finalist, is een echte kletskous van 17. Ze houdt erg van exclusieve make-upmerken, maar je kunt haar ook blij maken met koopjes uit de drogisterij.

 

Wie vind jij dat de nieuwe beautyblogger van Girlscene moet worden?

Stem op je favoriet, breng jouw stem uit in de onderstaande poll!

[gs_home_poll]

Door Marjolein, Esmée en Myrre