Libresse Day&Night, voor dag én nacht

Beauty door Redactie

Dik, dun, met of zonder vleugels of speciaal voor ’s nachts. Elk moment van de dag én nacht wil je er zeker van zijn dat je niet doorlekt. We’re talking… maandverband!

Maandverband is verkrijgbaar in verschillende diktes en vormen, elk met haar eigen functie. Dit alles om de maandelijkse menstruatieperiode bij vrouwen zo makkelijk mogelijk te maken. Want let’s face it, ongesteld zijn is soms best lastig. Je hebt ontzettende trek in snoep en chocolade en voor sommige meiden is de bijbehorende buikpijn en/of rugpijn ook geen pretje. Doorlekken is dan het laatste waar je je zorgen over wilt maken. Daarom is er nu Libresse Day&Night, voor overdag én speciaal voor de nacht. Met het extra zachte Libresse Day&Night maandverband ben je 24-uur beschermd. Het vormt zich naar jouw lichaam om zo doorlekken te helpen voorkomen.

Wist je dat...
... 41% van de meiden 's nachts speciaal maandverband draagt?
... de gemiddelde menstruatieperiode 6 dagen duurt? Daarom zitten er 5 nachtmaandverbandjes in een pakje Libresse Day&Night.
... je als tiener gemiddeld 10 uur per nacht slaap nodig hebt?
... je een tampon maximaal 5 uur in mag houden? Gebruik 's nachts daarom maandverband speciaal voor de nacht, bijvoorbeeld Libresse Day&Night.

libresse

Libresse Day&Night is verkrijgbaar bij de drogist en supermarkt voor € 3,19.

Met de 24-uur bescherming van Libresse Day&Night hoef jij je geen zorgen te maken over doorlekken. Ps. Doe dingen die je eerst niet durfde! Nieuwsgierig? Check snel www.thedaredevilgame.nl.