News

YAY: Deze bioscoop organiseert een Mean Girls sleepover

Hoe leuk zijn slaapfeestjes met je besties. Lekker films kijken, elkaars haren vlechten, nagels lakken, roddelen en ondertussen al jullie favo snacks opeten. Ziet jullie girls night er ook altijd zo uit? Zijn jij en je vriendinnen weer toe aan zo’n avond? Dan hebben we heel leuk nieuws voor je, want binnenkort wordt er een slaapfeestje gehouden in een bioscoop. Hoe awesome is dat?! Check hieronder alle details over deze geweldige meidenavond. 

Slaapfeestje in bioscoop
Een slaapfeestje met al je vriendinnen thuis is al leuk, maar het is natuurlijk nog leuker om zo’n meidenavond te verplaatsen naar een bioscoop. Gelukkig gaat filmhuis Kriterion dit nu organiseren op woensdag 5 september. YAS! Je mag jammer genoeg niet echt blijven slapen in de bioscoop, maar er zijn die avond wel heel veel leuke films te zien: Clueless en Mean Girls (!).

via GIPHY

Echte meidenavond
Naast je favoriete films op groot scherm is er ook een plek waar je een kussengevecht kan houden met al je besties. Enne, natuurlijk kan je ook je nagels lakken en een lekker gezichtsmaskertje opdoen. Dus, haal je roze pyjama maar uit de kast (want; on Wednesdays we wear pink) en trommel al je vriendinnen op voor deze geweldige meidenavond. 

via GIPHY

Bron: blog.colourfulrebel.com | Beeld: iStock