News

YAS! Er bestaan nu schoenen met een verstelbare hak

We hebben het ongetwijfeld allemaal wel eens meegemaakt… Je stapt zelfverzekerd de deur uit met je high heels, maar na een paar uur heb je spijt. Want oh, wat doen jouw voeten pijn en wens je nu het liefst dat jouw schoenen omgeruild worden voor zachte pantoffeltjes. Herkenbaar, right? Deze struggle is vanaf nu verleden tijd, er bestaan namelijk nu schoenen met een verstelbare hak.

Verstelbare hak
Neem jij regelmatig andere schoenen mee, omdat je weet dat je het niet de hele dag volhoudt op je high heels? Dan is dit de oplossing voor jou! Er bestaan namelijk nu schoenen met een verstelbare hak en wij hebben dit absoluut nodig in het leven. Minor detail: zie zien er ook nog eens fashionable uit. Bekijk hieronder de schoen.

verstelbare hak schoen

Verkrijgbaarheid
Het merk dat met deze geniale schoen op de markt komt is Mime et moi. Het merk begon als ‘kickstarter’ op een funding platform en haalde hiermee geld op om dit idee waar te maken. Hoe leuk is dat!? Nu verkoopt het merk de schoenen in verschillende kleuren en is het een groot succes. Een paar van deze hakken scoren? Dat doe je hier.

View post on Instagram
 

Beeld: Unsplash

 

Lees ook: Bristol kortingscode nog meer voordeel op lage prijzen