News

YAS! McDonald’s komt morgen met 2(!) nieuwe burgers

Ongeveer een maand geleden schreven we nog over de nieuwe (hemelse) McFlurry van McDonald’s en ze zitten bij onze favoriete fastfoodketen niet stil. Ook deze maand verschijnt er weer iets nieuws op het menu, namelijk een nieuwe burger. En dit keer niet één, maar twee nieuwe burgers. Bekijk hier over welke burger we het hebben. Pssst niet aanklikken als je honger hebt ;-).

Nieuwe burgers bij McDonald’s
Wij worden altijd vrolijk als we nieuws binnen krijgen over eten en van dit nieuwtje werden wij wel héél erg blij. McDonald’s lanceert namelijk maar liefst twee(!) nieuwe burgers en deze zijn ook nog eens helemaal vegetarisch. Woohoo! McDonald’s kondigde laatst al aan dat de groenteburger van het menu verdwijnt en je zult begrijpen dat de vegetariërs onder ons daar niet zo blij mee waren. Wat blijkt? McDonald’s had een hartstikke goede reden en geef ons er twee vegaburgers voor terug. Yay voor McDonald’s!

veggieburgers mcondalds

In bijna alle Nederlandse restaurants liggen vanaf morgen de all time favorite McChicken en de Homestyle Crispy Chicken burgers, maar dan zonder kip mét veggie burger! Het recept van de McChicken en de Homestyle Crispy Chicken blijft hetzelfde: het bekende broodje, de saus en de toppings, maar dan met een vegetarische burger van Valess. I’m lovin’ it!

Bron/Beeld: McDonald’s

Must reads 👀