Beauty

Ben jij een DareDevil?

Heb jij The DareDevil van Libresse al gespeeld? Nee? Laat zien dat jij een echte DareDevil bent en voer de dares uit door een foto of filmpje te uploaden op www.thedaredevilgame.nl. Nieuwsgierig geworden? Check it out!

libresse winactie

Op thedaredevilgame.nl zijn heel veel leuke en stoere dares te vinden. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk dares doet, verzint en natuurlijk de bewijzen van de dares uploadt én win! Niet alleen de ultieme titel ‘DareDevil’ maar ook super prijzen zoals een iPod Touch of een jaarabonnement op Girlz !

Er zijn verschillende dares, namelijk de Daily Dares, de Prijzen Dares en de gecreëerde dares. Voor de Daily Dares krijg je 24 uur de tijd om ze uit te voeren. Een uitgevoerde Daily Dare is heel wat punten waard, houd de Daily Dares dus in de gaten!

Bij de gecreëerde dares zijn de uitdagingen bedacht door andere speelsters. Voer deze uit om verder te komen in de game, maar vergeet ook niet zelf uitdagingen te bedenken voor anderen en deze naar je vriendinnen toe te sturen. Wanneer zij jouw dare uitvoeren, word jij beloond met extra punten!

Als je de Prijzen Dare uitvoert, maak je kans om gave prijzen van de partners van de DareDevil Game te winnen.

libresse winactie

Doe mee! Psst… voor een lekkere start kun je jouw Facebook en Hyves vriendinnen uitnodigen voor thedaredevilgame.nl én jij verdient dan extra punten.

Daag jezelf & je vriendinnen uit! Libresse Day&Night wenst je alvast veel plezier!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved