Lifestyle

7 leuke budget accessoires voor in je kamer

Je hebt vast al een super leuke kamer, maar soms ben je toe aan wat kleine veranderingen. Het liefst doe je dit zo goedkoop mogelijk met hier en daar een pronkstuk. Wil je liever geen nieuwe spullen kopen? Een vlak op de muur schilderen in een mooie kleur geeft ook al een grote metamorfose. Kan je het toch niet laten om accessoires te kopen, dan heeft Girlscene voor jou een aantal budget koopjes op een rij om je kamer op te leuken. 

Ben je toe aan nieuwe spulletjes of kan je kamer wel wat gezelliger? Kaarsjes, lampjes en versiersels zorgen ervoor dat je kamer net een tikkeltje huiselijker en lekker cozy is. Dit kan ook prima als je er niet zoveel geld aan uit wilt geven. Met een vleugje creativiteit en wat speurwerk heb jij straks een echte ‘Pinterest kamer’.

kussens interieur H&M

1. Kussens H&M | €7,99
We love alpaca’s! Dit super leuke kussen fleurt gelijk je kamer op. Zorg er wel voor dat je kamer netjes is opgeruimd, anders wordt het misschien te druk. Of ga voor het fluwelen okergele kussen. Verschillende stofjes en printjes geven je kamer gelijk een leuke uitstraling.

Hema lamp accessoires

2. HEMA lamp | €6
De H van HEMA, want hier koop je deze leuke lampen. Saai zijn ze zeker niet want ze geven een knallend lichteffect. De lamp is opvallend door de vorm en vrolijkt je kamer gelijk op. Er zijn ook andere letters hoor, don’t worry.

sissy boy sieraden goud

3. Sissy-Boy sieradenbox  | €29,99
Hou jij ook zo van sieraden? Dan heb je vast een redelijke collectie liggen. Misschien bewaar jij je kettingen, ringen en oorbellen in leuke zakjes of kleine doosjes. Of ligt het in een wirwar op je make-up tafel. Niet zo handig en al helemaal niet netjes. Leg daarom je sieraden mooi geordend en tegen beschadigingen in een mooie sieradenbox. Deze gouden variant ziet er super chique uit en is zeker Pinterest-waardig ;-).

wandkleed kamer accessoire

4. Bohemian wandhanger Crème | €24,95
Geef je kamer een bohemian look en haal een stukje Ibiza naar je kamer met deze wandhanger. Je creëert gelijk een persoonlijke look en brengt wat meer leven in je kamer. Als je nog redelijk kale muren hebt of iets mist naast die ene leuke plant, is dit een hele leuke oplossing.

stilleven kamer accessoires

5. Stilleven met bloemen poster  | €12,95
Over muren gesproken, als je dit aan je muur hebt hangen heb je echt een eyecatcher! Deze poster is gelijk aan het wereldberoemde schilderij van Jan Davidsz. Een heel mooi accessoire als je weinig kleur hebt in je kamer bijvoorbeeld. Wauw!

buikmand xenos kamer

6. Opbergmand van zeegras  | €8,99
Deze mand is multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken om je spulletjes op te bergen, maar hij is ook te gebruiken als wasmand. Is dat even handig. En nog een pluspunt: hij ziet er ook nog eens mega trendy uit.

plant kamer interieur

7. Pannenkoekenplant | €24,95
De pannenkoekenplant is tegenwoordig super hot. En dat is ook niet zo gek, want wat ziet deze plant er leuk uit. Planten maken je kamer extra levendig en kleurrijk. Bovendien zorgen plantjes voor meer zuurstof in huis. Wel af en toe water even geven hè…

Hopelijk ben jij genoeg geïnspireerd om je kamer een kleine upgrade te geven. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Of ben je op zoek naar een leuk interieur cadeautje? Kijk dan even naar deze tips.

Beeld: iStock

 

Lees ook: Supersnel je labels in huis met de Goedgemerkt kortingscode

Must reads 👀