Real life

Girls Issues: ‘Hoe zorg ik ervoor dat hij verliefd op mij wordt?’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die een jongen leuk vindt, maar geen gesprek durft te starten. 

Hoi,

Ik ben Diana en ben 25 jaar. Ik ben dol op jullie site, maar nu heb ik zelf een vraag. Ik vind een tijdje een jongen leuk. Hij werkt bij Pearle en ik heb hem twee keer gezien, maar ik vind hem echt leuk denk ik. Ik durf geen gesprek te starten, dus ik vraag mij af: hoe kom ik erachter of hij vrijgezel is? En als hij vrijgezel is: hoe zorg ik ervoor dat hij verliefd op mij wordt? Ik hoop dat jullie mijn twee vragen kunnen beantwoorden.

Groetjes,
Diana

Hi Diane,

Oeh dat is een lastige situatie. De enige manier om erachter te komen of hij jou ook leuk vindt en of hij uberhaupt vrijgezel is, is met hem gaan praten. Misschien dat je een keer samen met een vriendin bij zijn werk langs kan gaan? Grote kans dat het dan al een stuk makkelijker is om hem aan te spreken. En hoe je ervoor kunt zorgen dat hij ook verliefd wordt op jou? Gewoon lekker jezelf zijn!

Heel veel succes girl!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscenenl.nl.

Beeld: iStock