News

No! Netflix komt met reclames tussendoor

Lekker non-stop je favoriete serie bingewatchen, zonder gestoord te worden door irritante reclames is de reden dat veel een Netflix-abo hebben. Maarre, het lijkt erop dat we voortaan toch gestoord gaan worden tijdens onze bingewatch-sessies, want Netflix gaat dus tussendoor reclames plaatsen. No!

Hoe fijn was het dat je zonder irritante reclames heel veel afleveringen van je favoriete serie kon kijken op Netflix. Slecht nieuws voor alle Netflix addicts, want die dagen zijn voorbij… Althans, dat lijkt erop. Netflix wil nu namelijk testen om eigengemaakte reclames te plaatsen tussen de afleveringen door. 

Netflix reclames
Het is dus nog een test en niet iedereen krijgt er nog mee te maken. Pfiehw! Als je aflevering is afgelopen krijg je een teaser te zien van een andere serie. Maar goed nieuws: het is nog steeds mogelijk om gelijk door te klikken naar de volgende aflevering als je de teaser niet wil zien. Op dit moment wordt het alleen getest op smart tv’s en niet bij alle Netflix-gebruikers. Dus hopelijk valt het allemaal mee en worden we niet zo lastig gevallen tijdens onze Netfix avondjes. 

Bron: Netflix-nederland.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀