Lifestyle

Show je kamer: Zoë

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Zoë.

Hi, Ik ben Zoë, 16 jaar. Ooit was mijn kamer erg druk en vol met kleur, dat was leuk, maar ik ben ouder geworden en daarbij is mijn smaak veranderd.

Nu is mijn kamer erg licht, minimalistisch, maar nog steeds heel sfeervol naar mijn mening. Ik voel me er op mijn gemak en laat mezelf ook iedere dag inspireren met bepaalde items uit mijn kamer, zoals de letterborden met quotes erop.

Grotere meubels koop ik vooral bij de Ikea, daar komen mijn kast Alex, de wandplanken etc. vandaan. De grote kast in mijn kamer gaat generaties terug en is dus eigenlijk super vintage. De kruk die ik nu heb, heb ik zelf een make over gegeven. Ooit was het namelijk een blauwe bureaustoel, maar deze vond ik zo lelijk dat ik de rugleuning eraf gehaald heb en hem opnieuw bekleed heb. Qua decoratie shop ik vooral bij de Hema, Xenos, Action en soms wat andere winkels.

Ik ben gek op de muur waar mijn TV staat, dit is de enige muur waar ik veel woonaccessoires kwijt kan. Zo heb ik achter mijn deur een kapstok met een opdruk van een vintage wereldkaart en hier hangen een aantal tassen en jassen. Daarnaast staat mijn Alex kast, vol met make up en skincare. Hiernaast is dan de TV met daaronder mijn favoriete tijdschriften. Boven de TV zijn de wandplanken met allerlei decoratie erop. En niet te vergeten staat er naast de TV een kamerplant en een lichtbol. Planten zijn voor mij echt een must en licht brengt veel sfeer met zich mee als het donker wordt/is.

Show je kamershow je kamershow je kamershow je kamer

show je kamershow je kamer

show je kamer

show je kamershow je kamershow je kamerBen je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook