Lifestyle

Show je kamer: Evelien

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Evelien.

Hallo, ik ben Evelien, 23 jaar en zit op dit moment in mijn afrondingsfase van de opleiding Fiscaal Recht en Economie. Na mijn opleiding wil ik graag een cursus mindfulness doen, om in het hier en nu te leven. In mijn vrije tijd rijd ik paard en volg ik yogalessen.

De spullen in mijn kamer heb ik overal en nergens vandaan gehaald. Mijn bureau en mijn kast heeft mijn vader gemaakt en de rand van de spiegel heb ik zelf gemaakt. Ik ben gek op knuffels en sieraden. Het mooiste plekje van mijn kamer vind ik de make-up tafel.

In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn kamer. Doordat het gezellig is met alle lampjes, mijn lava-lamp en natuurlijk een fijn plekje is om te schrijven.

Liefs, Evelien  
show je kamer

show je kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved