Beauty

Wij testten 4 budget mascara´s en deze zijn de moeite (NIET) waard

Er is geen meisje dat aan haar dag begint zonder mascara, we brengen elke ochtend een flinke laag aan op onze wimpers. Het vinden van dé perfecte mascara is soms een hele opgave, of noem het gerust een mission impossible. Het liefst ook nog eentje die te betalen is. Om jullie een handje te helpen in deze helse zoektocht hebben wij vier mascara´s voor jullie getest.

mascara vrouw make upEssence Volume Hero Mascara Waterproof

mascara essence volumecollage mascara Hero1. Essence Volume Hero Mascara Waterproof € 2,99
Belofte:
Met een plastic borsteltje wordt de mascara goed geabsorbeerd en bereikt het elke individuele wimper. De mascara zorgt voor extra volume en maximale wimpers. Dit is wat we nodig hebben!
Oordeel: Volume en de lengte van de wimpers gaan zeker vooruit, maar het bereikt zeker niet élke individuele wimper. Al na twee laagjes plakken de wimpers aan elkaar en ontstaan er spinnenpoten... Meh!

♥♥♥♥♥♥♥ 7/10

Essence I Love Extreme Crazy Volume Brown Mascara

essence mascara bruinmascara bruin essence2. Essence I Love Extreme Crazy Volume Brown Mascara €2,89
Belofte:
Ideaal voor een natuurlijke look met veel volume. Het borsteltje van elastomeer zorgt voor optimaal volume en maximale lengte.
Oordeel: Wat grappig is aan deze mascara is dat het helemaal niet opvalt dat deze bruin is! De wimpers worden niet heftig verlengt, maar dat belooft 'ie ook niet. Wel hebben ze een natuurlijke look en blijven de wimpers mooi uit elkaar staan.

♥♥♥♥♥♥♥♥ 8/10

Essence I Need A Miracle Mascara

Essence mascara miraclecollage mascara review3. Essence I Need A Miracle Mascara € 3,59
Belofte:
Deze mascara belooft de wimpers te versterken en geeft ze een diepe zwarte kleur. Door een 'pinda-vormig' borsteltje krijg je lange en volumineuze wimpers.
Oordeel: Wauw! Dit is toch wel Girlscene's favoriet en gelijk de absolute aanrader van deze test. Je wimpers klonteren niet aan elkaar en worden verlengt bijna tot aan je wenkbrauw ;-). Wa-wa-woow!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 9/10

Catrice The Little Black One Volume Mascara

Catrice mascara blauwmascara zwart blauw4. Catrice The Little Black One Volume Mascara € 4,59
Belofte:
Een stijlvol en ellipsvormig borsteltje voor perfect gesepareerde wimpers met volume, en vooral geen klontering.
Oordeel: De belofte dat je wimpers gesepareerd worden gaat helaas niet op. Je wimpers plakken snel aan elkaar en dat willen we natuurlijk niet. De volume is ook het minst te zien van alle vier de mascara's. Dit is de duurste mascara, maar we raden deze het minst aan! Goedkoop is duurkoop is in dit geval dus zeker niet ter sprake ;-).

♥♥♥♥♥♥ 6/10

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook