VOGUE Glamour parfumlijn

Beauty door Redactie

VOGUE, Glamour… magazines? Nee, beauty. VOGUE Glamour is namelijk een spiksplinternieuwe parfumlijn ontwikkeld voor jonge vrouwen. Producten die het gangpad in de drogisterij voorzien van een beetje glamour, het werd hoog tijd.

vogue glamour

Glamour vogue

Myrre testte een van de producten en gaf haar mening: ''De body & hair perfume uit de VOGUE Glamour Primetime geurlijn heeft een zacht zoete geur. Je hebt het gevoel alsof je ruikt aan frisse was. Ook heel handig denk ik om mee te nemen naar het strand, voor een opfris-momentje.'', aldus Myrre.

Brainstorm
Tré trendy producten met een vleugje glamour, een luxe-uitstraling en geschikt voor de hippe jonge doelgroep. Met deze gedachte sloegen de ontwikkelaars aan het brainstormen. Al gauw werd er gedacht aan een serie als Gossip Girl, de wereld van de jonge elite van de Upper East Side. Limousines met chauffeurs, feestjes in designerkleding en in de badkamer… juist, VOGUE Glamour! Een lust voor het oog, dat moest het zeker zijn.

Het fijne van de VOGUE Glamour lijn is dat de producten een luxe ‘Upper East Side’ uitstraling hebben maar verkrijgbaar zijn voor een zeer betaalbare prijs. Van Silky Shiny Bodylotion en Body & Hair perfume tot Parfum Deo, Cream Shower en handzeep. Reken maar gerust op een half uurtje ijsberen tussen de schappen van de drogisterij. Besluiten welk product je moet pakken word je niet makkelijk gemaakt…

VOGUE Glamour bestaat uit 3 verschillende geurlijnen met in elke lijn de volgende 6 producten:

- Silky Shiny Bodylotion
- Body Peeling
- Body & Hair Perfume
- Parfum Deo
- Cream Shower
- Hand Soap

vogue glamour

vogue glamour

vogue glamour

De prijzen variëren tussen € 3,95 tot € 7,95 en zijn verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt en in warenhuizen.

Ps. Hou Girlscene in de gaten, binnenkort meer leuks!