Beauty

Op deze bizarre manier maakt de make-up artist van Kim Kardashian zijn kwasten schoon

Hoe vaak maak jij je make-upkwasten schoon? Als wij eerlijk moeten zijn doen we het eigelijk veel te weinig en moeten wij dit ‘vervelende klusje’ veel vaker doen. #Guilty? Kim Kardashian’s make-up artist Mario heeft een geniale tip over hoe hij zijn kwasten reinigt en het is makkelijker dan ooit. Lees hier zijn geheim.

Kwasten reinigen
Reinig jij je kwasten met een speciale kwastenreiniger, met babyshampoo of een speciale tool? Dit heb je niet langer nodig! De make-up artist van Kim Kardashian, beter bekend als @makeupbymario op Instagram, geeft namelijk zijn ultieme geheim prijs over hoe hij zijn make-upkwasten reinigt en het is makkelijker dan ooit.

Philosophy Purity Made Simple
Wat heb je nodig? Mario zweert niet alleen met het reinigen van je huid bij de bekende gezichtsreiniger Purity Made Simple van Philosophy, maar gebruikt de reiniger ook voor het reinigen van zijn make-upkwasten. ‘Simpel’ he ;-). Het product wordt al een lange tijd niet alleen meer als gezichtsreiniger gebruikt, maar ook als bodywash en als scheergel. Vanaf nu wordt het ook als kwastenreiniger gebruikt, want als de make-up artist van Kim K. erbij zweert moet het wel goed zijn, niet? Hij vertelt in een video op zijn Instagram-account dat het niet alleen zijn gezicht reinigt zonder dat het uitdroogt, maar dat het ook zijn kwasten perfect schoonmaakt. 

View post on Instagram
 

Eigenlijk begrijpen we wel waarom dit product fantastisch werkt. Het product bevat namelijk ingrediënten die vet en olie oplossen, maar ook lichte oliën waardoor het je huid (en de haren van je kwasten dus) niet uitdrogen. Ennn hey, het scheelt ook nog eens een  (aantal) potten in je badkamerkastje. Winning!

Beeld: Brunopress |