Beauty

Review: 7x glitter nagellak voor de feestdagen

Nog eventjes en dan breekt het feestseizoen! Deze dagen gaan natuurlijk gepaard met glitter en glamour. Vergeet daarom niet om een leuk glitterlakje op je nagels te doen. Girlscene is gek op glitter en test daarom zeven nagellakken uit die het goed doen tijdens de feestdagen. Van zilver en blauw tot paars en goud. Het beste van alles: bijna alle lakken zijn betaalbaar! Kijk snel verder.

nagellak, beautyWe love glitters! Hier komen ze:catrice, nagellakCatrice peeloff Glam effect nail polish 01  Stress does not go well with my polish- € 3,59
Dit is een echte eyecatcher. En vanaf nu nooit meer gedoe met pluisjes die aan de glitters blijven hangen bij het verwijderen. Deze nagellak is namelijk #peeloff. Je trekt gemakkelijk het glitterlaagje van je nagel af, super easy toch?

catrice, nagellak, pinkCatrice peeloff Glam effect nail polish 03 When in doubt, just add glitter - €3,59
Ga je liever voor een kleurtje? Dan is deze glitter nagellak perfect. Met redelijk grove glitters is je nagel lekker vol en heb je geen ander kleurtje nodig als basis. Zijn die super leuke beschrijvingen als naam je al opgevallen? Ze hebben het allemaal.

Essence, nagellak, goldEssence glitter on glitter off peel off nail polish 02 Razzle Dazzle - €2,59
Een doorzichtige lak met kleine glittertjes. De glitters hebben een lichtroze gloed. Ook Essence doet aan peel off, yess.

essence, pink, nagellakEssence glitter on glitter off peel off nail polish 03 Party Queen -€2,59
Wauw! Dit is een glitter party op je nagels. Breng het twee keer aan en je nagel is volledig bedekt en sparkly.

essence, zilver, nagellakEssence Cosmic Lights Welcome to the universe nail polish - €2,59
Een mini universum op je nagels, zo lijkt het wel. Deze mooie zilveren kleur dekt in één keer. To infinity and ...super cheap!

essie, blauw, nagellakEssie nail polish Starry Starry Night - €12,95
Een prachtige donkerblauwe kleur met blauwe en zilveren glitters. En hoe toepasselijk is de naam. Want het lijkt inderdaad alsof je een sterrenhemel op je nagels draagt. Door het brede kwastje is het makkelijk aan te brengen en het droogt vrij snel op. Hoewel deze limited edition wat duurder is, is het wel een van onze favoriet.

topcoat, hema, nagellakHema glitter topcoat - €3,00
Met de topcoat van Hema is het aan te raden om een ander kleurtje eronder te dragen. Dan komen de glitters beter tot hun recht. De nagellak doet een beetje denken aan confetti, kleurrijk en is super vrolijk. Door een paar keer te lakken verdeel je de glitters mooi over je nagel. 

If the question is glitter, the answer is yes!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook